Fii inteligenta in dragoste: scapa de esecurile sentimentale

Inainte de a pune suflet intr-o noua relatie, asigura-te ca cel de langa tine nu este prins intr-o alta legatura, intrucat nu va reusi atat de usor sa se desprinda de fosta iubita
  • Publicat:
Fii inteligenta in dragoste: scapa de esecurile sentimentale
Fii inteligenta in dragoste: scapa de esecurile sentimentale

Fat Frumos se ascunde de tine? Te intrebi cu ce ai gresit de ai numai relatii dezastruoase a caror unica finalitate e despartirea? Daca si tu ai avut parte de esecuri sentimentale ce s-au tinut lant in viata ta sentimentala, uita de ghinioane si farmece si ia taurul de coarne. CSID te invata cum!

Ghinionul in dragoste nu isi merita intocmai titulatura. Ca ai parte numai de relatii mediocre nu este ghinion, nici fatalitate si nu are de-a face nicidecum cu karma. De vina sunt doar alegerile proaste pe care le-ai facut la momentul respectiv.

Nu iubi o persoana care nu iti impartaseste sentimentele

Inainte de a pune suflet intr-o noua relatie, asigura-te ca cel de langa tine nu este prins intr-o alta legatura, intrucat nu va reusi atat de usor sa se desprinda de fosta iubita. Poate din mai multe incercari, insa… esti dispusa sa astepti?

Mergi mai departe doar daca aveti lucruri in comun

Contrariile se atrag, insa cand vine vorba de compatibilitatea emotionala si cea intelectuala s-ar putea sa va doriti sa pastrati distanta. Daca nu aveti aceleasi feluri de a gandi, aceleasi interese, este cam greu ca relatia voastra sa aiba durabilitate.

Iar diferentele prea mari dintre voi vor crea tot timpul conflicte care cu siguranta va vor afecta pe amandoi.

Nu mai visa la barbatul ideal. Cauta-l in persoana de langa tine!

Pana sa ajungi sa iti cunosti noul partener s-ar putea sa iti ia ceva timp. Pana atunci insa, nu incerca sa iti imaginezi cum e acesta, pentru ca mai tarziu s-ar putea sa fii dezamagita. Asa ca, incearca sa il apreciezi pentru ceea ce este si nu ceea ce ai vrea sa fie.

Investigheaza-i trecutul

Toate persoanele cu antecedente amoroase constituie un factor de risc. Asa ca e mai bine sa fii in cunostinta de cauza si sa poti reactiona adecvat daca comportamentul partenerului iti displace. Daca si-a parasit partenera pentru tine, e posibil sa o mai faca o data, iar victima sa fii tu.

Fii lucida si stabileste tu regulile jocului
Daca stii ceea ce cauti pe plan sentimental te vei feri de o viitoare deceptie. Daca esti dornica de o relatie stabila, nu te arunca in bratele unui barbat dornic doar de distractie. Mai bine studiaza-l si incearca sa afli daca el corespunde asteptarilor tale si daca iti poate oferi ceea ce vrei.

Totodata, fii sincera de la bun inceput si spune-i ce nu ai accepta niciodata din partea lui. Nu de alta, dar decat sa te dezamageasca pe viitor, mai bine sa puneti punct mai devreme.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Impacarea cu ex-ul: o greseala?
Impacarea cu ex-ul: o greseala?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân