De ce nu pot barbatii sa recunoasca atunci cand calca stramb?

Barbatii nu sunt cei mai cuminti intr-o relatie, toata lumea stie asta. In plus, nici femeile nu sunt cele mai ingaduitoare din lume. Care sunt motivele pentru care barbatii isi ascund infidelitatile?
  • Publicat:
De ce nu pot barbatii sa recunoasca atunci cand calca stramb?
De ce nu pot barbatii sa recunoasca atunci cand calca stramb?

Barbatii nu sunt cei mai cuminti intr-o relatie, toata lumea stie asta. In plus, nici femeile nu sunt cele mai ingaduitoare din lume. Astfel ca de aici si pana la certuri infernale din cauza infidelitatii lui nu mai e decat un pas. Asa ca poate n-ar trebui sa ne fie prea mare mirarea ca partenerii nostri prefera sa tina totul ascuns. Insa hai sa vedem care sunt adevaratele lor motive!

… pentru ca a fost doar o scapare
Atat el, cat si “partenera de conjunctura” au consumat cateva pahare, au simtit in aer o anumita chimie si pentru ca pana la urma sunt facuti din carne si oase, au profitat de ocazie.

Cu siguranta a realizat greseala dimineata, dar ce s-a intamplat, s-a intamplat. E convins ca nu se va mai repeta niciodata. Si atunci de ce sa-ti spuna ca a facut o greseala incurcandu-se cu fitecine pentru care nu a simtit nimic? Si sa piarda astfel dragostea ta care inseamna lumea intreaga pentru el?

… pentru ca nici macar nu vrei sa stii lucrul asta
Chiar daca este adevarat ca intr-o relatie nu ar trebui sa existe secrete intre parteneri si ca onestitatea este cel mai important lucru, la un moment dat apare o situatie de genul acesta pe care trebuie pur si simplu sa o ignori. Femeile nici nu stiu ce le astepta daca barbatii ar deveni brutal de sinceri!

Daca el isi dezvaluie cele mai adanci si mai intunecate secrete, printre care da, si aventurile avute, sentimentele tale pentru el probabil se vor schimba pentru totdeauna. Asa ca partenerul tau a ales sa te scuteasca de durere si sa te lase in ceata. Ce nu stii nu are cum sa-ti faca rau. Nu esti de acord?

… pentru ca nu vor sa-si faca viata mizerabila
El admite ca te-a inselat si tu reusesti sa-l ierti dupa cateva luni in care te-a tot implorat sa o faci. Dar, de fapt, nu-l vei ierta niciodata.

Cel mai probabil vei mentiona de “scaparea” lui de fiecare data cand va veti certa. Si astfel, momentul sau de slabiciune va atarna de el ca un nor de intuneric pentru tot restul vietii, in timp ce tu vei avea mereu o scuza si un contrargument pentru greselile tale.

… pentru ca stiu ca nu pot scapa de razbunare
Multe femei nu sunt capabile sa reziste ispitei de a se razbuna. Cand distrugi un lucru care lui ii place, prinzi ideea ca platirea cu aceeasi moneda poate functiona in cazul lui. Si atunci nimic nu sta impotriva unei partide fierbinti de sex cu colegul de serviciu. Mai mult, tu ii stii multe din secrete si le poti folosi oricand impotriva lui, iar asta il face foarte vulnerabil. Si, ai ghicit, nu prea agreeaza sentimentul.

… pentru ca probabil il vei parasi
Acesta este scenariul cel mai probabil. Tu vei fi ranita, socata si scandalizata, si-ti vei da seama ca nu mai poti sa fii cu el. Iti vei lua toate lucrurile si cele pe care le-ati adunat impreuna si ii vei convinge pe toti prietenii comuni sa fie de partea ta. Traiul cu constiinta incarcata nu e prea usor de suportat…

… pentru ca te iubeste
Exista, probabil, un foarte bun motiv pentru care sunteti impreuna. El e convins ca te iubeste, chiar daca o arata intr-un mod destul de neobisnuit. Daca n-ar fi fost asa, o aventura ar fi putut sa se transforme repede in ceva mai mult.

Si daca nu ar fi simtit nimic pentru tine, nu s-ar fi simtit atat de vinovat. Drept pentru care s-ar putea sa observi ca are mult mai mult entuziasm in a-ti arata cat de importanta esti in viata lui.

… pentru ca s-ar confesiona din motive egoiste
Marturisirea va fi benefica doar pentru el. Va scapa de greutatea ce-i apasa pe umeri si te va lasa pe tine sa te torturezi cu sentimentele de disperare si tradare. Daca a facut o greseala, el trebuie sa traiasca cu ea, nu tu!

Tu de ce crezi ca barbatii nu recunosc atunci cand insala?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”