Da-ti intalnire!

Daca te-ai gandit sa-ti faci un nou iubit, acum este momentul sa treci la fapte.Vara este anotimpul ideal pentru a incepe cautarile, iar ocaziile se pot ivi mai des decat sperai. Pe plaja, la plimbarile prin parc sau la sala de fitness pe care o frecvente
  • Publicat:
Da-ti intalnire!
Da-ti intalnire!

Distreaza-te!

Cand ajungi la intalnire nu lua totul in serios. Incearca sa afli daca aveti interese comune si nu uita sa te relaxezi. Incordarea te va face necomunicativa, iar pe el timid.

Inarmeaza-te cu curaj!

Daca iti place foarte mult de barbatul pe care il tot urmaresti cu privirea de ceva timp si vrei sa-l inviti la o intalnire, fii directa. Intreaba-l! Nu astepta cateva luni pentru a face acest pas. Altcineva ar putea sa preia initiativa.

Nu raspandi vestea!

Inainte de a spune lumii intregi ca l-ai gasit pe cel pe care il cautai, asigura-te ca ai dreptate. Nu  raspandi zvonuri pe care nu le poti sustine. Mai tarziu, ai putea avea de suferit din cauza intrebarilor curiosilor!

Imbraca-te adecvat!

Esti tentata sa imbraci rochia aceea care iti vine atat de bine, dar constati ca ti-e putin cam stramta. Poate ca ar trebui sa te mai gandesti in acesta privinta. A fi frumoasa si eleganta nu include disconfortul personal.

Stapaneste-ti curiozitatea!

Chiar daca esti tentata sa-i pui multe, multe, multe intrebari  despre fostele iubiri, evita sa o faci! Altfel vei fi catalogata drept indiscreta, iar el se va interioriza. Pastreaza-ti curiozitatile de acest gen pentru mai tarziu, cand relatia voastra se va concretiza.

Fi sincera!

Intalnirea a avut loc, dar tipul ales nu a fost chiar genul tau . Multumeste-i pentru o seara frumoasa petrecuta impreuna si nu-l minti cu privire la o eventuala a doua intalnire. Se va simti prost si-ti va transmite si tie acesta stare!

Mihaela Gramada

Articol exclusiv online. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Hot Q&A
Hot Q&A
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân