Cum traim amandoi in cuplu, fiind diferiti?

Te vei familiariza de asemenea cu instrumentele simple si imediat aplicabile ale metodei de comunicare ESPERE si cu regulile de igiena relationala.
  • Publicat:
Cum traim amandoi in cuplu, fiind diferiti?
Cum traim amandoi in cuplu, fiind diferiti?

Nici sentimentele, nici dragostea nu sunt cele care tin doua persoane una langa alta in timp. Sentimentele nu garanteaza durata unei relatii in timp.

Experienta din ultimii zeci de ani din domeniul psihologiei sociale a evidentiat ca un cuplu ramane impreuna pentru mai multa vreme datorita calitatii relatiei si a comunicarii. In plus, cercetarile arata ca un cuplu asteapta in medie sase ani din momentul in care primele semne ale problemelor apar, pana incep sa ceara ajutor.

Unde cauti ajutor?

Vino intre 27-28 iunie 2009 la Atelierul de comunicare relationala „Cum sa traim impreuna in cuplu fiind diferiti?” moderat de Aleth Naquet (psiholog clinician si formator in relatii umane) care foloseste metoda ESPERE.

Vei invata ca, in aritmetica cuplului, 1+1 fac 3. Suntem Eu, Tu si Relatia dintre noi.  Pornind de la aceasta constatare, vei afla modalitati practice, concrete, prin care poti avea o relatie vie, deschisa, creatoare, deschisa in sensul implicarii si intelegerii care duc la o dezvoltare mutuala a celor doi parteneri.

In cadrul atelierului, poti lucra pe loc pentru rezolvarea situatiile de viata personale sau poti invata din alte situatii prezentate. Daca ai o relatie de cuplu frumoasa, poti invata cum sa amplifici ce e bun si sa comunici constient si autentic.

Te vei familiariza de asemenea cu instrumentele simple si imediat aplicabile ale metodei de comunicare ESPERE si cu regulile de igiena relationala. Nu e obligatoriu sa vii impreuna cu partenerul sau partenera la workshop, insa cuplurile beneficiaza de o reducere de 10 euro.

Inscrierile sunt deschise la Centrul de Dezvoltare Personala Amaneser din Bucuresti, la email [email protected], si la numerele de telefon 021-327 54 45 si 0723 396 368
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”