Cum să-ţi dai seama dacă te place cu adevărat!

Una dintre principalele nemulţumiri ale femeilor de pretutindeni este că le vine greu să-şi dea seama dacă un bărbat este realmente atras de ele sau doar aşteaptă să întâlnească pe cineva mai bun.
  • Publicat:
Cum să-ţi dai seama dacă te place cu adevărat!

Una dintre principalele nemulţumiri ale femeilor de pretutindeni este că le vine greu să-şi dea seama dacă un bărbat este realmente atras de ele sau doar aşteaptă să întâlnească pe cineva mai bun.

Acest lucru se întâmplă, în parte, fiindcă uneori bărbaţii, din dorinţa de a evita un moment stânjenitor, le dau femeilor de înţeles că le vor suna, când, de fapt, nu au nici cel mai mic gând în acest sens.

Cum poţi, aşadar să-ţi dai seama? Urmăreşte aceste semnale-cheie pe care le transmit trupurile lor şi nu te vei mai întreba niciodată dacă te va suna sau nu.

Privirile intense

Cu cât privim mai intens pe cineva, cu atât suntem mai interesaţi de el. Când ochii unui bărbat fug în stânga şi-n dreapta, creierul lui începe să caute portiţe de scăpare, semn că-şi planifică retragerea.

Atingerile şi gesturile afectuoase

Dacă-ţi atinge mâna sau cotul ori dacă insistă cu îmbrăţişarea mai mult decât e nevoie, înseamnă că are gânduri serioase.

Poziţionarea corpului

Stă cu corpul orientat în altă direcţie decât a ta, demonstrând că ar vrea să se afle în altă parte, sau e aşezat chiar spre tine şi te priveşte? Un bărbat interesat nu doar că-şi va îndrepta corpul şi picioarele spre tine, dar va încerca şi să reducă distanţa dintre voi, creând un spaţiu intim.

Dar faptul că ştii sau presupui că te place, nu înseamnă că nu poţi interpreta greşit anumite gesturi sau situaţii.

Majoritatea oamenilor presupun că pupatul şi îmbrăţişările sunt întotdeauna manifestări ale afecţiunii, dar uneori gesturile ne pot înşela. Dacă nu eşti prea încântat de ideea de a îmbrăţişa pe cineva, dar situaţia o impune, e foarte posibil să ajungi să-l baţi uşor pe spate chiar înainte să-l îmbrăţişezi.

Sărutul simulat, oferit în gol, vrea, de fapt, să imite un sărut pe care nu vrem să-l dăm. Aşa că, data viitoare când vrei să ştii dacă sentimentele cuiva în ceea ce te priveşte sunt reale, fii atentă la aceste mici scăpări.

Vă potriviţi?

Vrei să ştii dacă persoana iubită este şi perechea ta ideală? Antropologul polonez Boguslaw Pawlowski a ajuns la concluzia că, în relaţia ideală, încrederea, banii şi respectul sunt mai puţin importante decât ca raportul dintre înălşimea lui şi a ei să fie între 1 şi 1.09.

Conform studiilor sale, pentru o căsnicie minunată, bărbatul trebuie să fie de 1.09 ori mai înalt decât partenera lui. Această teorie poate fi verificată pe câteva mariaje celebre, dar eşuate, de exemplu, cea a lui Tom Cruise (1.70m) cu Nicole Kidman (1.80m).

Printre cuplurile cu un raport optim de înălţime, se află Cherie şi Tony Blair: 1.10 sau Victoria şi David Beckham: 1.09.

Sursa: „Limbajul trupului în dragoste”, Allan&Barbara Pease

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Concepţii greşite despre SEX
Concepţii greşite despre SEX
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”