Cucereste-i inima in luna martie!

Atitudinea este cheia succesului, ne tot invata cartile de specialitate, oamenii de stiinta si femeile de succes, insa acest lucru nu pare a fi lesne de inteles pentru multe dintre noi. In timp ce unele femei inteleg prin “atitudine” comportamentul agresiv si egoist fata de partener, altele cred ca ipostaza “pres“ e cea mai nimerita. Haideti sa vedem impreuna ce ne sfatuiesc, pas cu pas, expertii!
  • Publicat:
Cucereste-i inima in luna martie!
Cucereste-i inima in luna martie!

Martie, luna noastra, a femeilor! Cate dintre noi nu se simt indreptatite sa ceara mai mult rasfat, mai multe dovezi de iubire, mai multa atentie sau, macar, mai multa intelegere din partea barbatilor? In vreme ce unele primesc tot ce-si doresc, altele nu se simt speciale nici macar in aceste momente. Unde gresesc?

Atitudinea este cheia succesului, ne tot invata cartile de specialitate, oamenii de stiinta si femeile de succes, insa acest lucru nu pare a fi lesne de inteles pentru multe dintre noi. In timp ce unele femei inteleg prin „atitudine” comportamentul agresiv si egoist fata de partener, altele cred ca ipostaza „pres” e cea mai nimerita. Haideti sa vedem impreuna ce ne sfatuiesc, pas cu pas, expertii!

Esti frumoasa? Ai succes!

Iata o ipoteza care, conform datelor ultimelor decenii, pare a fi un truism. Totusi, daca vor sa primesca flori, atentie si cuvinte savuroase din partea partenerilor, femeile trebuie sa-si dea silinta sa arate bine.

Cercetatorii de la Universitatea Abertay Dundee, Statele Unite, sunt de parere ca femeile independente din punct de vedere financiar gresesc atunci cand se lasa pe tanjeala, afisandu-se sleampete in fata partenerilor, mizand pe puterea si securitatea de care dispun.

In prima faza, este posibil ca un barbat sa fie impresionat de atuurile femeii „alfa”, insa, pe termen lung, tot femeile frumoase il vor prinde bine de tot in mreje. Vreti un martisor grandios sau mic si stralucitor?

Esti plangacioasa? L-ai scos din sarite!

Ca si cand machiajul cazut, fata schimonosita, vocea stridenta si nasul rosu nu ar fi de ajuns pentru a-i taia total elanul unui barbat, iata ca cercetatorii – israelieni de aceasta data, au mai descoperit ceva. Tristetea pe care o emana femeia care plange scade literalmente nivelul testosteronului barbatului din preajma-i.

Este vorba despre o reactie chimica, spun autorii studiului efectuat la Institutul de Stiinta Weizmann, caci compozitia lacrimilor emotionale este diferita de cea a lacrimilor formate cand iti intra un corp strain in ochi. Practic, feromonii prezenti in lacrimile amare ale unei femei dezamagite, ajunsi in imediata apropiere a nasului de barbat, altereaza nivelul testosteronului din sangele acestuia in asa hal incat ii va veni sa fuga incotro vede cu ochii.

In nici un caz nu se va simti vinovat cu ceva, nu va simti vreo placere in a-i da o imbratisare drept consolare si, ca atare, nici nu se va gandi sa o rasplateasca cu un martisor minunat!

E sarac? Ii fierbe sangele in vene 
 
Vanatoarele de averi s-ar putea sa nu-si gaseasca niciodata linistea si fericirea conjugala pentru ca, spune un studiu efectuat de o companie farmaceutica americana, persoanele cu venituri scazute sunt mai satisfacute pe plan intim decat cele ale caror venituri se situeaza peste medie. Ce se intampla, de fapt?

Barbatii obisnuiti cu un nivel de trai inalt au asteptari mari cand vine vorba despre viata intima si, mai arata studiul citat, sunt greu de satisfacut. Desigur, aceasta nu este o regula, insa, se pare ca masculii ceva mai modesti se multumesc cu prestatii ale partenerelor mai putin spectaculoase.

Fiind mai usor de satisfacut, vor afisa mereu o mina vesela. Nu comentam exceptiile, dar credem ca cel vesel ne va ferici mai degraba cu o atentie decat morocanosul.

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân