Crăciunul, timpul magiei în… dormitor!

An de an, în numărul nostru de Crăciun, insist să scriu despre cadourile de cuplu pe care nu numai că putem, dar şi trebuie să le facem. Bine, dacă sunteţi sensibili la cuvântul "trebuie", atunci îl înlocuiesc îndată cu "ar fi bine". "Darurile" din dormitor sunt extrem de importante, măcar în această perioadă.
  • Publicat:
Crăciunul, timpul magiei în... dormitor!

An de an, în numărul nostru de Crăciun, insist să scriu despre cadourile de cuplu pe care nu numai că putem, dar şi trebuie să le facem. Bine, dacă sunteţi sensibili la cuvântul „trebuie”, atunci îl înlocuiesc îndată cu „ar fi bine”.

„Darurile” din dormitor sunt extrem de importante, măcar în această perioadă.

Obişnuim să numim Crăciunul timpul magiei. Mai ţineţi minte începutul relaţiei, când foloseaţi acelaşi cuvânt „magic” pentru sex? Când fiecare partidă era memorabilă şi nu ştiaţi ce să mai faceţi ca să îi fiţi pe plac partenerului? Când nopţile nu cunoşteau somn şi, spre zori, aţipeaţi zâmbind a fericire? Bun, dacă vă amintiţi nu mai trebuie decât să readuceţi toată magia înapoi, măcar acum, în spiritul Crăciunului. 

Ne cam lăsăm purtaţi de valul zilei şi nu mai punem un preţ atât de mare pe intimitate. E şi ea, pe acolo, pe undeva pe lista lucrurilor de făcut, dar nu mai e nici pe departe la fel de importantă ca la începuturi. Vă provoc să o considerăm din nou o prioritate! Ne aşteaptă o sărbătoare care ţine trei zile, una încercaţi să o rezervaţi aşternuturilor.

Evadaţi, experimentaţi!

Nu e o ocazie oarecare, aşa că încercaţi să faceţi ceva special pentru partener. Da, e ok şi parfumul pe care i l-aţi cumpărat deja, au rostul lor şi sărmăluţele la care v-aţi chinuit 6 ore, dar dincolo de astea, momentele cu voi doi sunt cu adevărat nepreţuite.

Plănuiţi o evadare din dormitorul în care vă sună alarma în fiecare dimineaţă, poate mergeţi într-o cabană, poate găsiţi oferta aceea last-minute spre o plajă cu soare, poate doar daţi năvală în apartamentul unui prieten care a plecat de sărbători şi v-a rugat să udaţi florile. Oricum ar fi, ieşiţi din teritoriul cunoscut, ajutaţi astfel la creşterea excitării, senzaţiile sunt cu totul noi.

Spuneai cândva că…

Nu trebuie să vă aprovizionaţi de la un sex-shop pentru cadoul intim de Crăciun, trebuie doar să vă gândiţi intens cu câteva zile înainte ce i-ar fi cu adevărat pe plac partenerului. Este posibil să vă fi făcut cândva o confesiune despre o anumită fantezie sau o poziţie care îi face plăcere.

Ori poate vi s-a confesat că visează să faceţi un maraton sexual într-o noapte, într-un weekend. Dacă nu vă amintiţi chiar nimic, gândiţi-vă voi la câteva…  propuneri. Important e să fie ceva nemaiîncercat şi extrem de apreciat de partener. Puteţi începe să-l trageţi de limbă, discret, poate primiţi indicii preţioase.  

Excepţia care se visează regulă

Acum, tot planul de care v-am spus nu trebuie să rămână un accident şi nici să reajungă în discuţie abia în decembrie 2015. E un prilej bun să vă spuneţi fiecare of-urile legate de viaţa sexuală, să promiteţi mai multă implicare şi, de ce nu, să transformaţi cadoul de acum în obicei lunar. În fiecare noapte de 24 spre 25 faceţi schimb de „daruri” în aşternut. Cine spune că doar o dată e Crăciunul? (cântecul lui Bănică nu se pune la socoteală!)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân