Cele mai penibile scuze pentru a nu face sex

Incredibil cate scuze putem scorni atunci cand nu avem chef de sex! Inventam cu usurinta o sumedenie de motive, care mai de care mai jenante: "e criza", "nu m-am epilat",
  • Publicat:
Cele mai penibile scuze pentru a nu face sex
Cele mai penibile scuze pentru a nu face sex

Incredibil cate scuze putem scorni atunci cand nu avem chef de sex! Desi sexul nu este o sarcina obligatorie, trecuta in fisa postului de „iubita lui X-ulescu” sau „viitorul sot al Z-uleascai”, inventam cu atata usurinta o sumedenie de motive, care mai de care mai jenante. Iata-le pe cele mai cele:

Esti muuult prea obosita. Sau obosit. Un studiu recent arata ca 70% dintre persoanele active din punct de vedere sexul invoca aceasta scuza pentru a scapa de un partener prea insistent. Da, toti avem zile mai grele, in care suntem aproape epuizati, insa surpriza, sexul este un excelent stimulent energetic. Foloseste-ti asadar ultimele puteri pentru activitati domestice placute, ca ultima frontira inainte de a pasi catre taramul viselor.

Ai treburi de facut. Nu zau?! Cu totii avem treburi de facut! Daca nu trebuie sa ne trezim de dimineata sa ajungem la o sedinta importanta, trebuie sa ducem copiii la scoala, sa luam masina de la service, sa ducem covorul la curatatorie…

Lista cu ce ai de facut te va astepta si mai tarziu, chiar si in zilele urmatoare. Stresul insa, pe masura ce se acumuleaza, devine tot mai greu de suportat. Elibereaza-l chiar acum cu ajutorul partenerului, ce atatea scuze?!

Pana nu trece criza financiara, nu ai nici un chef de sex. Aceasta scuza, probabil cea mai penibila dintre toate, este asa de populara incat 40% dintre persoanele chestionate in studiul amintit mai sus o invoca atunci cand partenerii lor au chef de nebunii.

Cu siguranta stirile proaste transmise de guvernatorul Bancii Nationale nu iti starnesc apetitul sexual, dar sa nu exageram totusi! Inchide televizorul daca te perturba in asa masura si puneti-va pe treaba. Veti uita imediat de criza, teroristi si alegeri prezidentiale.

Te-ai pregatit deja pentru somn. Te-ai demachiat, ti-ai pus masca cu fructe, pijamaluta si te-ai pregatit pentru somn. Ce?! Partenerul are chef de prostioare? Sa astepte pana maine! Nu o vei lua tu de la capat, iarasi, cu ritualul de seara. Aceasta scuza este tipic feminina, de neinteles pentru barbati si atat de jenanta incat a intrat rapid si in clasamentul nostru.

Nu arati suficient de bine. Alta scuza tipic feminina care nu se justifica. Daca astazi nu te simti chiar Adriana Lima, drept pentru care nu poti face sex cu iubitul tau, cum se face ca ieri nu ti-a pasat nici cat negru sub unghie de celulita, tonus scazut si kilograme in plus?

36% dintre femei o invoca atunci cand iubitii lor incearca sa initieze o partida de sex. Mai bine s-ar lasa iubite, exact asa cum sunt!

Nu te-ai epilat. Cu totii avem par, iar daca nu vrei sa te expui asa cum te-a lasat Mama Natura, ai grija sa-l elimini. Pe orice cale. Nu e in regula sa-ti supui partenerul socului de a te vedea cu par in anumite zone, cum nu este in regula nici sa-i spui ca il ai si fix din acest motiv nu poti face sex. Nu e vina lui ca ai ratat si luna asta programarea la cosmetica!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sexul in pasi de swing
Sexul in pasi de swing
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”