Cele mai hot lenjerii pentru Valentine’s day!

Se apropie Valentine's day şi tu încă nu te-ai hotărât ce să îi cumperi iubitului tău? Ce ai zice să îi faci un cadou sexi şi incitant, făcându-ţi ţie un cadou - o lenjerie superbă!
  • Publicat:

Se apropie Valentine’s day şi tu încă nu te-ai hotărât ce să îi cumperi iubitului tău? Ce ai zice să îi faci un cadou sexi şi incitant, făcându-ţi ţie un cadou – o lenjerie superbă!

Doar pentru că afară este frig, nu înseamnă că trebuie să pui stăpânire pe pijamalele flauşate şi hanoracele supradimensionale. În casă este cald, ceea ce înseamnă că măcar de Valentine’s day poţi să faci „un sacrificiu” şi să porţi o piesă de lengerie unică, specială, spre deliciul partenerului tău şi a propriei tale satisfacţii (să recunoaştem, ca să ne simţim bine, trebuie să arătăm bine)!

Aşadar, am încercat să fac o selecţie a celor mai sexi şi mai provocatoare outfituri pentru seara de Valentine’s. Deşi a fost greu să aleg, am selectat 16 „costume” care, alături de partenerul tău, îţi vor face seara mai frumoasă, făcându-te să te simţi minunat!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”