Ce vor femeile de la barbati

Iata doar o parte din dorintele pe care le au femeile atunci cand se gandesc la barbati.
  • Publicat:
Ce vor femeile de la barbati
Ce vor femeile de la barbati

Barbatii ar putea crede ca femeile sunt un fel de creaturi complicate care plang fara nici un motiv si inventeaza motive de nemultumire din plictiseala. Adevarul este ca, pana la urma, nu suntem chiar atat de greu de descifrat. Tot ce vrem este putina atentie.

Iata cateva gesturi care, daca ar intra in obiceiul barbatilor pentru totdeauna, cu siguranta am fi mai multumite.

Sa primim complimente
Mai mult decat orice, o femeie vrea sa fie apreciata. Indiferent ca este o diva sigura pe ea, sau doar o femeie timida, vrea sa stie ca abilitatile si calitatile ei sunt recunoscute. Daca un barbat o face sa se simta special, cu siguranta a inceput foarte bine.

Singura obiectie asupra complimentelor ar fi ca trebuie sa para cat mai sincere. Daca sunt originale si ne prind cu garda jos, succesul este asigurat.

Sa fim telefonate
Poate ca motivul e doar ca sa fim intrebate ce mai facem, ori suntem anuntate asupra ultimelor modificari de planuri. Ideea e ca barbatii trebuie sa faca un efort sa ridice cotul si sa puna telefonul la ureche. Astfel de obiceiuri fac bine relatiei, iar noua, femeilor, pur si simplu ne plac. Doar suntem fiinte comunicative, nu?

Sa avem prioritate
Barbatii au de ales intre a petrece o seara linistita alaturi de noi sau sa mearga sa joace poker cu prietenii lor. O alegere destul de grea. Stim ca abia asteapta sa li se alature baietilor, si tocmai de aceea apreciem si mai mult daca aleg sa ramana cu noi.

Cand barbatii isi anuleaza alte planuri doar ca sa fie cu noi, ne simtim speciale si importante.

 

Sa fim in centrul atentiei
Desi un tip sensibil, devotat, visator poate fi chiar plictisitor, un barbat care stie sa asculte este mereu apreciat. Pentru ca vrem sa impartasim tot ce avem pe inima cu cineva caruia sa ii pese. In plus, este si o metoda grozava pentru a ne putea cunoaste mai bine.

E adevarat ca ni se intampla sa povestim vrute si nevrute, dar mai toate spun pana la urma ceva despre noi.

De asemenea, vrem ca barbatii sa observe daca ne-am schimbat coafura, parfumul, daca suntem suparate sau stresate. Daca ni se da atentie, simtim ca suntem apreciate.

Sa fim surprinse
Dupa un timp in care am cunoscut mai multi barbati, credem ca ii putem intui foarte usor. Si chiar o facem! De aceea, cand suntem surprinse cu un cadou neasteptat sau cu o intalnire interesanta, avem impresia ca am intalnit pe cineva special si ne simtim chiar norocoase.

Sa surprinzi pe cineva poate parea destul de greu, dar de fapt nu e nevoie de multa bataie de cap. Femeile nu asteapta lucruri exagerate de la un barbat. Daca acestia ar incerca din cand in cand sa faca lucrurile si altfel decat de obicei, ar fi deajuns.

 
Tu ce vrei de la un barbat?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Shoppingul, mai placut decat sexul
Shoppingul, mai placut decat sexul
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”