Ce pretentii au femeile cand isi aleg partenerii?

Oare ce calitati ai vrea sa aiba viitorul tau iubit sau actualul?
  • Publicat:
Ce pretentii au femeile cand isi aleg partenerii?
Ce pretentii au femeile cand isi aleg partenerii?

Suntem tentate sa credem ca, atunci cand ne alegem un partener pentru o relatie serioasa, avem mai multe pretentii si criterii mai riguroase. Pe cand, pentru o aventura, e suficient ca persoana respectiva sa ne faca sa ne simtim bine pe moment. Dar daca v-am spune ca femeile nu se multumesc cu atat?

Vrem tati pentru viitoarele noastre odrasle

Barbatii si femeile nu sunt foarte diferiti cand vine vorba de lucrurile pe care si le doresc de la o relatie pe termen lung. Dar cand cauta o relatie scurta sau aventuri de-o noapte, femeile pot fi destul de imprevizibile si complexe.

Indiferent cat de libertine sunt, femeile isi aleg in mod subconstient partenerii gandindu-se la ei ca la tatii viitorilor lor copii. Asta desi isi doresc doar o partida de sex.

Daca vad putina bunatate si iubire la un barbat, femeile il vor alege mai degraba pe el decat pe oricare alt “latino lover”, chiar si atunci cand sunt baute.

Barbatii plictisitori si uraciosi sa stea deoparte

Doi cercetatori psihologi au aratat care este diferenta in modul in care barbatii isi aleg partenerele fata de cel al femeilor si cat de pretentiosi sunt fiecare in parte.

Unul dintre cercetatori a selectat caracteristicile pozitive posibile ale unei persoane, precum bunatatea, atractivitatea, stabilitatea financiara si inteligenta. Ambele sexe au trebuit sa aleaga care dintre acestea i-ar convinge sa aiba o relatie pe termen lung, o relatie pe termen scurt, o aventura sau ar duce la casatorie.

Desigur, s-a dovedit ca femeile sunt mult mai hotarate. Ele stiu exact ce isi doresc de la partenerii lor si nu sunt dispuse sa faca prea multe omisiuni. Cu toate acestea, cel mai interesant lucru este ca au devenit si mai pretentioase in cazul alegerii unui partener de o noapte.

Celalalt cercetator a facut acelasi lucru, doar ca utilizand caracteristicile negative, precum plictiseala, rea-credinta, alcoolismul, bisexualitatea, lipsa de educatie si nepopularitatea.

Cei implicati in studiu au trebuit sa clasifice aceste caracteristici pentru o persoana cu care ar accepta o aventura de noapte sau pentru cineva cu care si-ar dori sa se casatoreasca.

Femeile au fost, din nou, mult mai riguroase. Ele nu vor sa se casatoreasca si nici macar sa-si dea intalnire sau sa aiba vreo aventura cu o persoana care intruneste caracteristicile de mai sus.

Deci, domnilor, nu aveti nici o sansa daca nu sunteti iubitori. Nici macar pentru o aventura!

Tu ce calitati cauti la un barbat?

Citeste si Sexele si sexul
                  Despre barbatii romani si alti demoni

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”