Ce cadouri îşi doresc bărbaţii de Crăciun

Iata cum iti dai seama daca si tu esti in impas atunci cand trebuie sa alegi cadoul potrivit pentru el. Cand se apropie sarbatorile, incepi sa iti suni toti amicii de sex masculin si sa-i rogi sa iti dea sugestii?
  • Publicat:
Ce cadouri îşi doresc bărbaţii de Crăciun

 

Cea mai mare problema a barbatilor este ca atunci cand isi doresc un anumit cadou, au o maniera unica de a ne lasa pe noi, femeile sa intelegem ce anume le-ar placea, si anume: merg sa si-l cumpere chiar ei!

De obicei prin credit, si fara sa mai intrebe in dreapta sau in stanga.

Problema nr. 1: Pana afla iubitele ce-si doresc, ei si-au cumparat deja

Solutie: Injumatateste-i salariul. Nascoceste tot felul de scuze ca sa redecorezi sau sa-ti cumperi cateva rochii la care visezi de mult timp. Fara bani, nu va avea ce sa cheltuiasca, mai ales ca cineva trebuie sa se ocupe si de eventualele crize financiare ale casei. Iar acel cineva fireste ca nu esti tu!

Atentie insa! Barbatii pot nascoci multe scuze pentru a-si mari bugetul special alocat lor, si nu de putine ori se intampla sa ti-o ia inainte. Fie ca li se defecteaza masina sau trebuie sa faca vreun upgrade calculatorului, prilejuri apar mereu. Asadar, noi te sfatuim sa faci tot posibilul si sa ramai intotdeauna cu un pas inaintea lui.

Problema nr. 2: Jucariile preferate de barbati sunt ingrozitor de scumpe

Solutie: Intai de toate, trebuie sa recunoastem ca si noi avem capriciile noastre uneori exagerat de scumpe si- asa cum doar barbatii pot considera-  fara niciun rost. De aceea poate, capriciile, pentru ei, sunt unele de care ei pot dispune in mod practic.

Un exemplu de vis cu patru roti este un jeep solid, puternic, ca cele folosite in armata, eventual utilata gata de razboi, care costa cam cat 4 apartamente la un loc. De asemenea, barbatilor le plac foarte mult masinile care poarta nume exotice si greu de pronuntat. Ferrari, Lamborghini, Bentley.

La fel de greu este si scrierea zerourilor pe cec, in cazul in care te hotarasti sa oferi un astfel de cadou. Totusi, nu e cazul sa iti faci probleme. El stie ca nu iti poti permite sa ii oferi un asemenea dar, insa tot el stie si ca, in loc, ai sa faci tot posibilul sa ii cumperi un CD player pentru masina (bineinteles, suficient de performante) sau vreun gadget frumos ambalat.

Solutii de cadouri practice, care nu presupun un efort financiar iesit din comun

Sugestia nr. 1: Card la magazinul de electronice

Nu intelegi termenii de jargon folosit de electronisti? Nicio problema. Deschide o linie de card la un magazin specializat si ofera-i-l iubitului tau. El isi va putea cumpara astfel tot ce doreste de la raionul lui preferat. Lasa-l sa caute cadoul ideal in timp ce tu mergi la cumparaturi dupa pantofi, rochii, fuste sau genti.

Dupa ce isi va cumpara produsul din magazinul de electronice si va ajunge acasa, nu te mira ca nu pare bucuors. Barbatii nu sunt niciodata foarte incantati atunci cand isi cumpara vreun gadget nou.

Sugestia nr. 2: Lenjerie cu vedere

Barbatii au o imaginatie foarte bogata atunci cand vine vorba de lenjerie. Cu cat mai la vedere, cu atat mai bine. Cu cat mai bine, cu atat mai repede… de dat jos! Cu toate astea, se pare ca exista barbati care sunt foarte incantati atunci cand primesc lenjerie sumara pentru ei.

E o idee foarte buna de cadou, dar inainte de a alege asa ceva, asigura-te ca iubitul tau ar aprecia gestul. Daca el este un tip excesiv de timid sau introvertit, e foarte posibil sa gaseaaca acest cadou complet nepotrivit.

Sugestia nr. 3: Filme pe gustul lor

Aici, lucrurile sunt destul de simple. Pur si simplu verifica-i colectia de filme, noteaza titlurile filmelor si mergi la un magazin specializat. Odata ajunsa aici, gaseste un vanzator de sex masculin si cere-i cateva filme de acelasi gen ca cele pe care le-ai notat. Ai grija sa nu ii cumperi vreunul pe care sa il aiba deja.

Daca totusi, tipul de la magazin nu pare doritor sa te ajute, trebuie sa stii ca barbatii au gusturi foarte simpel atunci cand vine vorba de filme. In primul rand, ca sa-i placa lui, filmul trebuie sa contina scene in care se regasesc barbati care se bat, se lovesc, imbrancesc sau impusca intre ei; in al doilea rand, filmul trebuie sa aiba scene cu explozii, implozii si bombe. Sa nu cumva sa iei vreun film care ti-ar placea tie.

Chiar daca ai sa reusesti sa il obligi sa-l urmariti impreuna in seara de Ajun, poti fi sigura ca nu se va mai uita niciodata la el!

Sugestia nr. 4: Un frigider plin cu bere

Sunt foarte putine lucruri pe lumea asta care pot face un barbat sa se considere foarte norocos ca are o sotie deosebita. Cu toate acestea, noi iti garantam ca un frigider plin cu bere va fi un cadou iesit din comun si, cu siguranta, foarte apreciat de catre el. Daca ai norocul ca iubitul tau sa si locuiasca singur, pregateste-te pentru recunostinta lui pentru ca  nu va intarzia sa apara.

Sugestia nr. 5: Un gratar nou

Aceasta propunere se afla in stransa legatura cu cea de deasupra. Barbatii sunt comozi, si noi toate stim asta. Iata cum, din nou, daca ai norocul sa ai un iubit care locuieste singur, poti sa ii oferi cadoul ideal. Cumpara-i un gratar cat mai performant, mai simplu de utilizat si, daca se poate, cu butoane. Si, apoi, cine stie? Poate chiar va deveni bucatarul casei si va pregati doar el cina, de fiecare data cand mergi in vizita…

Sugestia nr. 6: Un lego gigantic

Barbatii se chinuie foarte mult sa puna cap la cap acest mare concept de maturizare. Pana la urma, adevarul e ca toti barbatii sunt doar niste baietei in corpuri de oameni mari. Tocmai de aceea, nu conteaza varsta, deoarece Lego este oricand interesant.

Exista kituri foarte mari, tematice, inspirate din filme celebre sau cinematografie in general, dar nu numai. Este un cadou voluminos si exista totusi posibilitatea ca iubitul tau sa-si piarda si bruma de maturitate pe care a obtinut-o pana acum. Merita insa riscul!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”