Cat de sigur este sa inghiti sperma?

Joaca cu sperma face parte din experimentele sexuale comune printe cupluri.
  • Publicat:
Cat de sigur este sa inghiti sperma?
Cat de sigur este sa inghiti sperma?

Unii oameni iau expresia “sex murdar” foarte in serios. Ei se dedau la diferite jocuri cu secretiile corpului lor sau ale altora. Despre riscurile contactarii bolilor cu transmitere sexuala s-a discutat destul de mult. Si atunci, la ce trebuie sa fii atenta daca doresti sa “te infrupti”?

Gustarea spermei
Joaca cu sperma face parte din experimentele sexuale comune printe cupluri. Curiozitatea ar putea, totusi, tenta un barbat sa incerce propria sperma. Unele persoane gasesc chiar o mare placere in degustarea propriului material seminal.

Dar nu trebuie sa uitam ca acest lucru poate fi periculos, iar autofelatia, poate, de asemenea, avea consecinte neplacute. Asta in situatia in care persoana respectiva are o boala cu transmitere sexuala ce poate fi extinsa in diferite parti ale corpului.

Astfel, chlamidia, gonoreea, sifilisul, herpesul si virusulul human papilloma se pot raspandi foarte usor prin sex oral.

Refluxul gastric iti vine de hac
Desi o sperma sanatoasa nu contine nimic care sa provoace vreo boala, unele persoane simt senzatia de voma in timpul sau dupa efectuare felatiei. Acesta este un rezultat al refluxului gastric ce se declanseaza, dar nu constituie un motiv de alarma.

Refluxul este o modalitate prin care corpul nostru ne protejeaza de la sufocare si se activeaza atunci cand ceva ajunge catre gatlej sau ne atinge cerul gurii, stimuland astfel anumiti centri nervosi.

In cazul in care refluxul este stimulat intr-o masura mai mare, poate cauza vomitatul involuntar. Reflexul gastric poate fi controlat prin practicarea tehnicilor de relaxare.

Alte persoane pot avea senzatia de voma dupa inghitirea spermei din cauza motivelor psihologice sau pentru ca gasesc gustul sau consistenta materialului seminal de nesuportat.  

Gustarea urinei proprii
Ca si in cazul spermei, exista anumite convingeri vechi potrivit carora urina are efecte benefice asupra sanatatii si poate servi ca substitut pentru mineralele pe care corpul le secreta atunci cand se afla in stare de surmenaj.

Unii oameni beau urina din dorinta de a ramane vesnic tineri, in tratamentul impotriva tulburarilor reumatice, pentru a curata pielea si pentru tratarea SIDA si a altor boli cu transmitere sexuala. Alti oameni, insa, beau urina pentru ca sunt excitati de acest lucru.

In ciuda faptului ca urina este compusa in mare parte din apa si este sterila, ea nu poate fi folosita ca substitut pentru apa.

Poate ca toate presupusele beneficii aduse de urina si sperma sanatatii sunt nefondate, dar, in cazul in care o persoana nu are o infectie sau alte probleme de sanatate, sperma sau urina acesteia poate fi inghitita fara nici o problema.

Tu ce parere ai despre inghitirea spermei?
 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”