A venit vremea sa va mutati impreuna?

Cand nici nu credeai ca se va mai intampla vreodata, iata ca iubitul tau a lansat propunerea. In sfarsit, va mutati impreuna.
  • Publicat:
  • Actualizat:
A venit vremea sa va mutati impreuna?
A venit vremea sa va mutati impreuna?

Cand nici nu credeai ca se va mai intampla vreodata, iata ca iubitul tau a lansat propunerea. In sfarsit, va mutati impreuna. Cat ai visat acest moment! Ai grija insa, o miscare gresita si habitatul vostru se va destrama!

Nu-l cicali. Satisfactia tipic feminina de a da cuiva peste nas cu vesnicul „Ti-am spus eu!” te va determina probabil sa il pandesti pas cu pas, pentru ca atunci cand il prinzi pe picior gresit, sa iesi la atac. Ce s-ar fi facut fara tine? Bine ca l-ai atentionat din timp! Pacat insa ca nu a tinut cont de sfatul tau. Acum va trebui sa suporte ore in sir cicaleala ta sau va gasi solutii salvatoare, deloc in avantajul tau: va iesi sa se racoreasca la o bere cu baietii sau iti va propune sa luati o pauza.

Scormonit prin telefon, buzunare, servieta, torpedou? Uita de toate astea! Dupa o anumita varsta, barbatii cauta instinctiv aventuri care sa le reconfirme statutul de mascul cuceritor. Fii pe pace, nu vor merge prea departe daca ceea ce au acasa le ofera echilibru si stabilitate. Degeaba faci pe detectiva in misiune, va fugi de langa tine cand se va simti incoltit.

Convietuirea cu iubitul nu este nici pe departe asa de roz cum ai crezut? In vreme ce tu iti imaginai ca veti petrece seri romantice in doi, veti merge la shopping sau veti prepara impreuna delicatese prin bucatarie, el visa, cu siguranta, altceva. Afla insa ca cele mai multe esecuri ce survin in urma mutatului impreuna sunt pricinuite de distanta mare dintre asteptarile partenerilor si realitate. Desigur, te vei simti frustrata, insa nu rezolvi nimic daca arunci cate o observatie maligna la fiecare minut.

Dupa prima cearta in cuibusorul conjugal s-a asternut linistea, iar tu ai luat o atitudine de victima ranita, in asteptarea pipei pacii? Nu fii morocanoasa toata ziua daca vezi ca el nu incearca nici o impacare. Acelasi lucru asteapta si el de la tine. Calca-ti pe inima, infrunta-ti orgoliul si deschide-ti sufletul in fata lui. Incepe tu conversatia daca el nu are curaj, in caz contrar va veti departa treptat unul de celalalt.

Nu te sustrage sarcinilor casnice care ti-au revenit inca de la inceput, cand ati discutat despre acest lucru. Daca ti-au fost incredintate rufele murdare, spala-le inainte sa se planga de cateva ori ca nu mai are nici o camasa curata. Acelasi lucru este valabil si in cazul lui.

Incerci cumva sa-l convingi ca menirea lui pe lume este aceea de a-ti asigura tie tot confortul si siguran ta financiara? N-ai sa reusesti decat daca nu cumva acest lucru a fost consimtit inca de la inceputul relatiei. In caz contrar, incercarile tale de a renunta la job pentru o „frumoasa cariera” de casnica-parazit specialista in cheltuitul banilor
s-ar putea sa nu-i convina deloc.

Nici nu v-ati acomodat bine unul cu celalat, ca tu ai si Inceput sa filtrezi vizitele rudelor si cunoscutilor, mai ales daca sunt din partea lui. De ce parintii tai au voie sa va viziteze in weekend, iar ai lui numai dupa programari si indelungi dezbateri? Daca prietenele tale vin toata ziua la tine sa-si bea cafeaua, lasa-i si lui placerea de a urmari meciul de fotbal in compania prietenilor.

Nu-i face program. Cand a hotarat ca vrea sa traiasca alaturi de tine, s-a gandit ca veti fi mai fericiti decat atunci cand stateati separat, nicidecum ca libertatea, bunul lui cel mai de pret, ii va fi ingradita. Nu-l obliga sa stea in casa cu tine, daca seful lui l-a trimis intr-un team-building, si nu-i concepe de acasa discursul cu care sa se sustraga orelor suplimentare.

Foto: NORTHFOTO

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”