3 indicii că iubitul tău nu vrea o relaţie serioasă

Cum recunoşti un bărbat care nu are intenţii serioase cu tine? Oricât de elegant s-ar purta, oricăt de îndrăgostit ar părea că este, un bărbat nu te vrea pentru totdeauna dacă...
  • Publicat:
3 indicii că iubitul tău nu vrea o relaţie serioasă

Puţini bărbaţi sunt aceia care intră într-o relaţie cu gândul la ceva serios, cum ar fi întemeiera unei familii. Mulţi sunt aceia care vor distracţie, vor experienţe noi, vor doar să marcheze. Iar cei mai puţini sunt aceia care sunt sinceri şi nu-şi ascund intenţiile necurate, nici măcar la câteva luni de relaţie. Cum îi depistăm?

Cum recunoşti un bărbat care nu are intenţii serioase cu tine? Oricât de elegant s-ar purta, oricăt de îndrăgostit ar părea că este, un bărbat nu te vrea pentru totdeauna dacă:

1. Nu te-a prezentat părinţilor

Nu doar că nu i-ai întâlnit vreodată familia, dar nici măcar nu menţionează că pe viitor ar putea avea loc vreun astfel de eveniment. E adevărat că mulţi bărbaţi au nevoie de curaj şi timp (de ordinul săptămânilor sau lunilor) pentru a-ţi face intrarea, întrucât sunt confuzi şi nu reuşesc să înţeleagă repede dacă fata cu care se întâlnesc este the one.

Însă, dacă trec 2 luni, iar tu nu i-ai văzut părinţii, nici măcar după ce i-ai cerut să facă prezentările, atunci fugi de el cât poţi de repede. Ţi-ai pierdut deja destul timp!

2. Continuă să păstreze o aură misterioasă

A făcut pasul 1 pentru că – surpriză! – locuieşte cu părinţii şi nu a avut încotro dacă a vrut câteva nopţi fierbinţi, iar tu nu l-ai invitat la tine. Însă menţine în continueare un aer misterios, nu-ţi spune ce gândeşte, ce planuri de viitor are, ce vrea să facă cu viaţa lui. Tranziţia de la o avetură la o relaţie serioasă îi surprinde pe bărbaţi vorbindu-le partenerei despre gândurile lor cele mai ascunse, despre dorinţe şi idei pe care poate nu le-au împărtăşit cu nimeni.

Are încredere în tine şi-ţi dezvăluie toate aceste lucruri? Aveţi conversaţii serioase, despre viaţă, despre cum ar fi, dacă ar fi? Este relaxat când e cu tine, nu îi este frică să atingă subiecte sensibile, percum o posibilă viitoare familie împreună? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este NU, atunci trebuie să ştii că nu ai tras încă lozul cel mare!

3. Se comportă ca un burlac

Să presupunem că aţi trecut şi pasul 2, vorbiţi deja fără ascunzişuri despre cum va fi când veţi avea casa voastră, când vă veţi muta împreună, căsătoria e următorul nivel în relaţia voastră etc. Cu toate acestea, el continuă să se comporte precum un adolescent, face multe promisiuni, dar nu mişcă un deget pentru a le îndeplini.

Colindă cluburile cu amicii, calculează ieşirile doar cu tine pentru a le echivala apoi pe cele cu băieţii, ia decizii de unul singur care vă afectează pe amândoi? Relaţia voastră este, pentru el, ceva distractiv, se gândeşte la voi ca la 2 parteneri de amuzament, nicidecum ca la o echipă care ar putea construi o viaţă. Poate fi îndrăgostit lulea de tine, dacă nu e serios şi nu-şi doreşte nimic mai mult decât plăcere, caută altceva!
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”