Contactele intime multiple largesc vaginul?

Ca si baratii, femeile sunt adesea preocupate de marimea propriului organ intim, vaginul in cazul lor. Daca este prea larg, nu vor oferi partenerilor senzatiile pe care acestia si le doresc, daca este prea ingust, nu vor avea ele parte de placere
  • Publicat:
Contactele intime multiple largesc vaginul?

Sa fie oare adevarat ca vaginul se largeste o data cu inaintarea in varsta a femeii sau, mai bine spus, o data cu acumularea experientei sexuale?


Ca si barbatii, femeile sunt adesea preocupate de marimea propriului organ intim, vaginul in cazul lor. Daca este prea larg, nu vor oferi partenerilor senzatiile pe care acestia si le doresc, daca este prea ingust, nu vor avea ele parte de placere, din contra, actul sexual se desfasoara cu dificultate si este dureros. Si, cata vreme femeile nu isi pot masura propria zona intima asa cum o pot face barbatii, este imposibil de aflat cum s-a modificat in timp.

Citeşte şi: 

Simboluri ale frumuseţii care au celulită. Cum arată la plajă. GALERIE FOTO

Vedete CU şi FĂRĂ silicoane. Cum le stă mai bine? GALERIE FOTO

Cum arătau vedetele înainte de a angaja stilişti


Dimensiunile vaginului se pot modifica de-a lungul vietii?

Raspunsul este da. Daca ai nascut, daca ai slabit foarte mult, daca ai trecut printr-o interventie chirurgicala ginecologica sau printr-o schimbare hormonala. Insa, cea mai semnificativa schimbare are loc dupa o nastere, astfel incat in alte situatii nu ar trebui sa iti faci prea multe probleme. Iar pentru tonifierea musculaturii din aceasta zona, exercitiile Kegel sunt suficiente si capabile sa faca adevarate minuni.

Ar trebui sa fii ingrijorata?

Specialistii sunt de parere ca largirea vaginului ca urmare a unei vieti sexuale foarte intense este un simplu mit. Peretii acestuia sunt suficient de elastici pentru a permite trecerea unui bebe, ba mai mult decat atat, majoritatea femeilor aduc pe lume in medie cate 2 copii, iar viata lor sexuala continua sa fie normala.

In plus, inainte de a te gandi ca vaginul tau este prea larg, prea scurt sau deloc pe gustul partenerului, gandeste-te la cate forme si marimi de penis exista. Iar daca nasterea unui copil nu influenteaza intr-o foarte mare masura dimensiunea vaginului, cum ar reusi un penis sa faca acest lucru?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân