Când plăcerea e de partea mea

Masturbarea este o cale excelentă de a ne cunoaşte pe noi înşine, de a deveni mai buni în viaţa intimă pentru că ne-am învăţat trupul, de a avea orgasme.
  • Publicat:
Când plăcerea e de partea mea

Ce este pe cât de blamată, pe atât de “savurată”, presupus vinovată pentru părul care începe să crească brusc în palmă şi pentru diferite maladii psihice care îi cuprind rapid pe cei care o practică? Vă mai spun că se aude că duce la epilepsie, la orbire şi, în plus, ar da nişte groaznice dureri de cap.

Incredibil cât de multe mituri circulă şi acum despre masturbare şi cum ea este încă un subiect cu care nu ne simţim deloc confortabil şi pe care îl discutăm – dacă îl discutăm vreodată – cu voce joasă şi privire mai coborâtă. Tabuul masturbării se păstrează aproape intact în timp ce studiile medicale încearcă să ne convingă că nu este cel mai rău lucru de pe lume, ba dimpotrivă.

Masturbarea este o cale excelentă de a ne cunoaşte pe noi înşine, de a deveni mai buni în viaţa intimă pentru că ne-am învăţat trupul, de a avea orgasme. Medical vorbind, previne cancerul la prostată, aşa cum spun mai multe cercetări, şi îmbunătăţeşte sănătatea cardiovasculară prin numărul de orgasme de care ne bucurăm. Ne eliberează de stres, ne schimbă în bine starea de spirit, ne întăreşte relaţia cu noi înşine şi cu partenerul.

Citeşte şi: Masturbarea face bine la… sanatate!

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”