Antrenament pentru intarirea muschilor pelvieni

Doar femeile dotate cu muschi pelvieni puternici se bucura din plin de orgasme intense si de durata.
  • Publicat:
Antrenament pentru intarirea muschilor pelvieni
Antrenament pentru intarirea muschilor pelvieni

Indrazneste cineva sa conteste insemnatatea marelui „O”? Cu siguranta nu, altfel nu degeaba s-ar fi apucat un grup de cercetatori britanici sa puna la punct un dispozitiv menit a readuce bucuria pe fetele femeilor care nu mai simt aceeasi placere ca in tinerete.

Despre ce vorbim aici? Haideti sa o luam cu inceputul: doar femeile dotate cu muschi pelvieni puternici se bucura din plin de orgasme intense si de durata. Si desigur partenerii acestora, carora un vagin to­nic le provoaca mai multa pla­­cere.

Se intampla mai ales cand partenerele sunt tinere, slabe, in forma si nu au copii. Insa, o data ce au nascut, s-au ingrasat, iar nivelul es­tro­genilor din organism a luat-o la vale, aceste femei se tre­zesc si cu muschii pubo­coc­cigieni slabiti. Fapt ce nu le ajuta deloc in viata sexuala, ba dimpotriva.

Orgasmul nu mai vine cu aceeasi forta, intensitate, putere, spuneti-i cum vreti. Mai rau decat atat, apar probleme specifice, precum incontinenta urinara, afectiune extrem de ne­pla­cuta.

Retineti ca aceasta se instaleaza subtil, ma­ni­fes­tandu-se discret la inceput, sub forma de cativa stropi de urina scapati „accidental” o data cu un stranut, apoi cand radem cu pofta, cand alergam si cand sarim.

Din seria gadget-urilor erotice…

Ei bine, acesta este momentul in care isi face intrarea dispozitivul despre care vorbeam. In caz ca nu s-a inteles foarte bine despre ce ne tot povesteste dr. Kegel prin tratatele de specialitate sau te plictiseste de moarte, iata ca o juca­ri­oa­ra mica si usor de utilizat iti poate da o mana de ajutor. Aceasta „unealta” se numes­te PelvicToner si, asa cum ii spu­ne numele, te ajuta sa-ti to­ni­fiezi muschii cu pricina.

Este de ajutor si femeilor tinere, care vor sa-si mentina plat­for­ma pelviana in forma ma­xima, dar si celor care resimt din plin trecerea anilor. Introdus in vagin, acesta va declansa contractii vaginale a caror frecventa si intensitate pot fi crescute progresiv.

Efectele apar la capatul a 12 saptamani de antrenament, cate 5-10 minute zilnic. Costa 29,99 £ si poate fi comandat pe site-ul www.stressnomore.co.uk.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân