Voicu/ Voica/ Voichiţa

Orginea:
Slavă
Potrivit pentru:
Baiat,Fata

Semnificaţie: luptător

Numele Voicu, cu forma sa feminină Voica, folosite cu precădere ca nume de familie, sunt considerate împrumuturi din onomastica slavonă de la numele Voiko şi Voika.

Acestea provin la rândul lor de la termenul “voi”, a cărui traducere este “luptător”.

Numele Voicu, Voica sunt atestate pe spaţiul românesc încă cu foarte mult timp în urmă, derivatele lor precum Voina (un munte din Făgăraş) confirmând vechimea numelor.

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă