Horaţiu

[Horaicu, Horasangian, Horatsch, Horatscheck]
Orginea:
romană
Potrivit pentru:
Baiat

Numele Horaţiu este un produs latin 100%, care a intrat în România datorită elitismului, dornindu-se demonstrarea originii latine a românilor,  etimologia fiind „cel iubit, cel slavit”.

Cel mai cunoscut purtător al acestui nume este poetul antic Quintus Horatius Flaccus, autor al unor citate celebre precum : „A te mulţumi cu puţin este o virtute foarte mare”.

Există şi un corespondent feminin – Horaţia, însă este folosit foarte rar.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism