Brânduşa

Orginea:
românească, traco-dacică
Potrivit pentru:
Fata

Semnificaţie: şofran

Numele de fată Brânduşa semnifică o plantă ornamentală ce înfloreşte în fiecare primăvară şi care este cunoscută şi sub denumirea “şofran”.

Încadrat de către lingvişti în categoria antro-ponimelor (provenite din nume de plante, cu o vechime considerabilă şi cu o largă răspândire), numele Brânduşa face parte din procesul de laicizare al onomasticii româneşti.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica