Nu uita bautura de a doua zi!

Cei carora le place sa-si petreaca noptile in compania prietenilor, stiu cat de neplacuta e mahmureala de a doua zi. De aceea Green Bio F&B Farmaceuticals Seoul s-au gandit la "bautura de a doua zi".
  • Publicat:
Nu uita bautura de a doua zi!
Nu uita bautura de a doua zi!

Cei carora le place sa-si petreaca noptile in compania prietenilor, stiu cat de neplacuta e mahmureala de a doua zi. Acum insa au la dispozitie o bautura “de a doua zi” care ii ajuta sa-si revina, detoxifiaza organismul si protejeaza ficatul de actiunea nociva a alcoolului.

Fabricat de Green Bio F&B Farmaceuticals Seoul, din extract natural din Hovenia Dulcis Thumb, JIGUJA – caci despre aceasta bautura vorbim – este un puternic detoxifiant si rehidratant la nivel celular.

Pentru ca detoxifica si rehidrateaza organismul, JIGUJA optimizeaza functiile metabolice, producatorii spunand despre el ca este primul si singurul energizant metabolic natural din lume.

Iar pentru ca JIGUJA protejaza ficatul de actiunea nociva alcoolului, reduce absortia alcolului in sange, detoxifica organismul de etanol si ne scapa de mahmureala, JIGUJA este si "the drink to drink if you drink".

Acum puteti cumpara JIGUJA de la Kaufland sau de pe site-ul distribuitorilor si in curand de la OMV si Petrom.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ce este sindromul ochilor uscati?
Ce este sindromul ochilor uscati?
Recomandare video
Wrap-uri cu Salam Sinaia și Salam Victoria