Curatenia de acasa ne fereste de boli

Cand vine vorba despre curatenie, toate eforturile au acelasi scop: cat mai putin timp si cat mai putini bani pentru a curata cat mai mult spatiu.
11.06.2009
Curatenia de acasa ne fereste de boli
Curatenia de acasa ne fereste de boli

Suntem din ce in ce mai ocupati, avem mai multe nevoi, iar timp liber… putin spre deloc. Asteptam cu nerabdare (dar si cu infrigurare) momentul in care vom putea achizitiona un robot care sa ne scuteasca macar de treburile casnice. Pana atunci insa ne putem bucura de sistemul de curatat Tutto Luxo care inlocuieste cu succes 6 aparate electrocasnice.

Cand vine vorba despre curatenie, toate eforturile au acelasi scop: cat mai putin timp si cat mai putini bani pentru a curata cat mai mult spatiu. Cu toate acestea, conform unui studiu, o femeie obisnuita petrece nu mai putin de 9 ani, 2 luni si 25 de zile facand curat si ordine in locuinta sa.

Desi 60% dintre femeile intervievate au considerat ca a face curatenie in locuinta reprezinta „o buna psihoterapie”, circa 57% sunt epuizate dupa curatenie, fiindca majoritatea (71%) trebuie sa faca fata si provocarilor de la serviciu.


6 in 1

Pentru a prelungi timpul li­ber, dar a pastra casa curata, va re­comandam sistemul de cura­tare Tutto Luxo 6S creat de compania Zepter Interna­tio­nal, un real ajutor in foarte multe treburi casnice.

Acesta curata toate tipurile de pardoseli, co­voare, carpete, mobilier ta­pi­tat, toate tipurile de draperii si perdele, saltele, pilote, pa­turi, intreaga garderoba, obiec­­te electrocasnice, mo­bi­la si dispozitive electrice (cup­tor, aragaz), obiecte sanitare, calorifere, ferestre, oglinzi, pahare, tablouri etc.

Toate aceste operatiuni se des­fa­soa­ra silentios si fara sa con­su­mati multa energie elec­tri­ca. Motorul cu care este echi­pat Tutto Luxo 6S, desi folo­seste doar 1.000 W, ofera o performanta de 1.600 W.

Praful de casa provoaca astm!

Desi banal si de neevi­tat, praful de casa cre­eaza neplaceri unei cin­cimi din populatia lu­mii. Sensibilitatea la praf poate declansa afec­tiuni ca rinita alergica, dermatita atopica sau astm bronsic. Victimele acestor boli nu sunt deloc putine la numar.

De exemplu, conform statisticilor Organi­za­tiei Mondiale a Sana­tatii, la nivel mondial sunt peste 100.000.000 de persoane care sufera de astm, iar peste 180.000 persoane mor anual din cauza astmului.

In ultimii 10 ani, numarul deceselor cauzate de astm, numai la copiii cu varste intre 5 si 9 ani, a crescut de 5 ori! Pentru a preveni instalarea acestor afectiuni, este necesar ca in primul rand, sa asiguram curatenia spatiului de locuit si a zonei in care ne desfasuram activitatea.

Citeste si Combate cu succes alergiile!


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Protejeaza-te de insolatii
Protejeaza-te de insolatii
Recomandare video
Dr. Laura Ciutacu, SANADOR: teste și analize înainte de sarcină