Carti de capatai pentru un stil la superlativ

Dragostea pentru ciocolata si silueta perfecta o misiune imposibila? Ei bine, nu va trebui sa renunti la alimentele preferate, ci, din contra, le vei putea consuma din belsug oricand vei dori. Iar farmecul sta in inclinatia unei palarii, in felul in care pasesti. Afla cum...
Carti de capatai pentru un stil la superlativ
Carti de capatai pentru un stil la superlativ

Dragostea pentru ciocolata si silueta perfecta o misiune imposibila? Ei bine, nu va trebui sa renunti la alimentele preferate, ci, din contra, le vei putea consuma din belsug oricand vei dori. Iar farmecul sta in inclinatia unei palarii, in felul in care pasesti. Afla cum…

Sport = kilograme in minus + pofta de viata

Daca urmezi instructiunile, in curand vei deborda de energie si vei avea sansa de a alege dintr-o mare varietate de activitati, in functie de varsta, aptitudini sau gusturi: golf, bowling, squash, tenis, atletism, excursii, patinaj, fotbal, schi, gimnastica si altele.

Aceste sporturi nu numai ca sunt agreabile, dar iti ofera si posibilitatea de a interactiona pe plan social, iti starnesc o pofta de mancare sanatoasa si iti permit nu doar sa te bucuri de placerea de a manca, ci si sa consumi din ce in ce mai mult fara sa devii supraponderala.

De asemenea, iti tonifica muschii si te mentin sanatoasa si in forma. Mai exista si un alt avantaj care nu este intotdeauna vizibil.

Te ajuta sa scapi de plictiseala, care este una dintre principalele cauze ale supraalimentatiei.

Exercitiile fizice pe langa cateva reguli de aur propuse de Allen Carr in „Greutatea ideala” asigura succesul oricui vrea sa uite de calorii si de obsesia cantarului.

Capsule sau preparate delicioase?

Autorii Anne Dufour si Laurence Wittner sustin ca avem nevoie sa ne asiguram 2 g de Omega 3 pe zi. Aceasta in volumul „Celebrii Omega 3 in alimentatia zilnica”. Acest lucru este intru totul posibil doar prin intermediul alimentatiei, iar aceasta cale regala este cea mai de dorit.

Asta pentru ca alimentul este un tot unitar livrat cu tot cu Omega 3, dar si cu enzimele, vitaminele, mineralele si antioxidantii necesari asimilarii si protejarii acestor acizi. Dar este indispensabil sa facem alegeri alimentare zilnice corecte si sa le mentinem.

Daca, dintr-un motiv sau altul, nu reusesti sa faci acest lucru (nu iti place pestele sau esti alergica, sau pur si simplu nu apuci sa inghiti suficiente legume verzi sau salate), suplimentele alimentare sunt recomandate, mai ales daca suferi de tulburari cardiace sau inflamatorii.

Sa nu crezi ca acizii Omega 3 sunt destinati doar seniorilor care au suferit deja un infarct! Copii, adulti, bolnavi, noi avem cu totii nevoie de „doza” noastra zilnica pentru a ne mentine buna forma fizica sau pentru a o regasi.

Citeste si: Top sfaturi pentru sanatate de la prof. dr. Menci

 

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Alina Lazăr, consilier dezvoltare personală : Cum alegem terapeutul potrivit