Afla calea autovindecarii pentru o viata echilibrata si sanatoasa!

In aceasta carte de referinta a vindecarii prin metode naturiste, dr. Maoshing Ni (Dr. Mao din serialul “Totul despre sex”) combina intelepciunea miilor de ani de traditie orientala cu randamentul deosebit al medicinei si al experizei nutritioniste occidentale. Pentru a fi sanatosi, nu e de ajuns sa avem un corp sanatos, ci trebuie sa ducem o viata echilibrata.
Afla calea autovindecarii pentru o viata echilibrata si sanatoasa!
Afla calea autovindecarii pentru o viata echilibrata si sanatoasa!

In aceasta carte de referinta a vindecarii prin metode naturiste, dr. Maoshing Ni (Dr. Mao din serialul „Totul despre sex”) combina intelepciunea miilor de ani de traditie orientala cu randamentul deosebit al medicinei si al experizei nutritioniste occidentale. Pentru a fi sanatosi, nu e de ajuns sa avem un corp sanatos, ci trebuie sa ducem o viata echilibrata.

Nenumarate studii au confirmat puterea tamaduitoare a alimentelor, cele obisnuite de fiecare zi, precum si a alimentelor deosebite, care contin elemente importante, utile in prevenirea bolilor si ameliorarea functionarii organelor.

Plantele si suplimentele alimentare sunt deopotriva modalitati de prevenire si tratare – prima calitate avand intaietate in toate culturile lumii, iar a doua castigand din ce in ce mai multa popularitate, odata cu aparitia cercetarii stiintifice nutritioniste.

De exemplu, unele plante tonice sunt cunoscute pentru actiunea lor purificatoare si detoxifianta. Studiile au dovedit faptul ca radacina papadiei stimuleaza secretia bilei si amelioreaza congestia ficatului, inflamatiile ale canalului biliar, hepatita, calculii biliari sau icterul.

Folosita in mod traditional pentru a echilibra functia cardiaca si pe cea a circulatiei, salvia rosie chinezeasca are si proprietatea de a mari forta batailor inimii si totodata de a incetini pulsul. De asemenea, este cunoscut efectul sau de inhibare a inmultirii bacteriilor, de reducere a febrei si puterea antiinflamatoare.

O planta amara, folosita mult timp pentru efectele sale benefice asupra sistemului digestiv, gentiana stimuleaza productia sucurilor digestive, accelereaza activitatea pancreasului si a bilei. Este intrebuintata si pentru eliminarea viermilor intestinali, pentru a trata herpesul si alte boli transmisibile sexual.

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice
Recomandări:
5 beneficii ale băilor în apă sărată pentru piele, respirație, imunitate și articulații
5 beneficii ale băilor în apă sărată pentru piele, respirație, imunitate și articulații
Gutui: beneficii pentru sănătate
Gutui: beneficii pentru sănătate