Salată cu andive şi fenicul

Salată cu andive şi fenicul

Ingrediente (2 porţii):

  • 2-3 andive
  • 1 bulb de fenicul
  • ½ ceapă roşie
  • un pumn de salată mixtă
  • o roşie
  • măsline verzi sau negre fără sâmburi
  • ulei de măsline
  • zeama de la ½ lămâie

Mod de preparare:

Tăiaţi în bucăţi andivele şi bulbul de fenicul, iar ceapa în felioare, după ce le-aţi spălat şi curăţat. Apoi, răsturnaţi-le într-un castron încăpător, adaugaţi salata mixtă (cea gata preparată, din pungă, poate conţine frunze de rucola, radicchio, salată iceberg etc), precum şi măslinele negre.
Turnaţi deasupra uleiul de măsline şi zeama de lămâie, iar la final amestecati bine toate ingredientele.

Tags:
Frigărui de porc cu curry
Frigărui de porc cu curry