Supă cremă de mazăre

Ingrediente: ½ kg de mazăre, ceapă verde, ţelină, praz, pătrunjel, curry, usturoi, sare, piper
20.03.2013
Supă cremă de mazăre

 

Ingrediente: ½ kg de mazăre, ceapă verde, ţelină, praz, pătrunjel, curry, usturoi, sare, piper
 

Mod de preparare: Mazărea proaspătă sau decongelată se fierbe împreună cu ceapa, ţelina, prazul şi pătrunjelul.

Amestecul se pune în blender şi se adaugă condimentele. Se poate servi împreună cu câteva seminţe uşor călite de de floarea-soarelui presărate deasupra.

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Recomandare video
Un medic avertizează: și vegetarienii pot acumula grăsime în ficat
Recomandări: