Dezgheţatul cărnii poate reprezenta o problemă atunci când sunteţi în criză de timp şi vreţi să gătiţi ceva rapid.Cu toate astea, soluţii...
citește mai departe Exclusiv OnlineFrământatul pâinii rămâne o artă şi necesită o tehnică specială. Dacă vreţi să obţineţi o pâine pufoasă şi bine crescută, e indicat...
citește mai departe Exclusiv OnlineConopida poate fi întotdeauna o soluţie atunci când îţi doreşti să pregăteşti ceva delicios în bucătărie. Chef Paul Siserman spune pentru...
citește mai departe Exclusiv OnlineOrezul este unul dintre cele mai apreciate alimente, iar asta pentru că este săţios, versatil, ieftin. Problema este că nu se găteşte aşa de uşor...
citește mai departe Exclusiv OnlineMielul este produsul tradiţional care nu lipseşte de pe mesele românilor în nici un an de Paşte. Aflaţi mai jos câteva variante inedite de preparare,...
citește mai departe Exclusiv OnlineUsturoiul este popular mai ales datorită gustului său şi pentru că oferă fiecărui preparat o aromă aparte, usturoiul este un ingredient ce nu trebuie...
citește mai departe Exclusiv OnlineFie că dorim să impresionăm partenerul cu un mic dejun perfect sau sigurul lucru din frigider este un carton cu ouă, este important să ştim cum...
citește mai departe Exclusiv OnlineRădăcina sfeclei roşii conţine potasiu, magneziu şi fier, dar şi vitaminele A, B6 si C şi acid folic.
citește mai departe Exclusiv OnlineDeşi un astfel de preparat se mânca de multă vreme, termenul de "clătită" apare în patiserie abia în secolul XIII. Acest aluat popular nu are un...
citește mai departe Exclusiv OnlineCeapa este frecvent folosită în bucătăria românească, iar prin tăiere eliberează o substanţă extrem de volatilă ce irită ochii şi nasul.
citește mai departe Exclusiv OnlineAtunci când pui ochii pe o reţetă vrei să iasă totul ca la carte, prin urmare trebuie să urmezi fiecare pas cu stricteţe şi să nu te abaţi sub...
citește mai departe Exclusiv OnlineBlatul de pizza se poate face uşor acasă, din făină, sare, drojdie, ulei de măsline, apă şi puţin zahăr. Vezi reteţa unui blat de pizza crocant...
citește mai departe Exclusiv OnlineRodia este un fruct bogat în vitamine, antioxidanţi şi fibre şi are foarte puţine calorii, motiv pentru care este frecvent recomandată de nutriţionişti...
citește mai departe Exclusiv OnlineNu există persoană care să nu iubească gustul fraged şi aromat al unei fripturi suculente, însă până a ajunge la acest moment este cale lungă,...
citește mai departe Exclusiv OnlineCitarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.