3 salate delicioase pentru micul dejun

Salatele sunt ideale chiar şi pentru micul dejun, nu doar pentru prânz sau cină.
  • Publicat:
3 salate delicioase pentru micul dejun
FOTO: shutterstock / 3 salate delicioase pentru micul dejun

Cine spune că salatele se consumă doar la prânz sau cină? O idee bună este să-ţi începi dimineaţa cu un mic dejun complex, bogat în legume, delicios şi care să te împiedice să dai buzna în micile gustări. Iată trei salate pe care le poţi consuma la micul dejun.

Salată cu spanac, quinoa, fructe de pădure şi granola

Transformă micul dejun obişnuit într-o alegere delicioasă şi sănătoasă din care să-ţi iei vitaminele şi nutrienţii necesari. Dacă obişnuiai să mănânci la micul dejun granola cu fructe de pădure şi iart, de data aceasta poţi opta pentru o variantă mai complexă în care să-mbini gusturile. Ai nevoie de oţet de mere, sirop de arţar, muştar, sare, ulei de măsline, iaurt grecesc, baby spanac, quinoa, fructe de pădure şi granola cu migdale.

Calorii: 407

Salată verde cu ciuperci

Bogată în fibre, proteine şi grăsimi sănătoase, această salată cu legume verzi este o variantă ideală pentru a-ţi începe ziua cu un plus de energie. Ai nevoie de ouă, sare, oţet, muştar, ulei de măsline, mix de ciuperci, baby kale şi avocado.

Calorii: 351

Salată cu somon afumat

Uită de clasicul sandwich sau de micul dejun cu crackers, brânză şi somon afumat şi integrează aceste ingrediente într-o salată delicioasă. Taie câteva felii de pâine integrală, pune-le la cuptor cu puţin ulei de măsline şi sare şi transformă-le în crutoane pentru salată. Ca ingrediente, mai ai nevoie de ulei de măsline, kefir, miere, salată verde, somon afumat, catravete şi roşii cherry.

Calorii: 307

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: