Ardei umpluţi cu nuci şi porumb

Ingrediente: 8 ardei grasi verzi, 3 cesti orez fiert, 2 cesti fasole neagra uscata, fiarta, o ceasca porumb mexican, o cea­pa medie, taiata marunt, o ceasca nuci n ¼ ceasca ardei iute maruntit, ½ lingurita chimen, ½ ceasca parmezan dat pe raza­toare, felii subtiri de ardei iute pentru or­nat, sare si piper dupa gust.
Ardei umpluţi cu nuci şi porumb
no title

Ingrediente: 8 ardei grasi verzi, 3 cesti orez fiert, 2 cesti fasole neagra uscata, fiarta, o ceasca porumb mexican, o cea­pa medie, taiata marunt, o ceasca nuci n ¼ ceasca ardei iute maruntit, ½ lingurita chimen, ½ ceasca parmezan dat pe raza­toare, felii subtiri de ardei iute pentru or­nat, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare: Se spala ardeii grasi, se scot cotoarele si semin­te­le. Apoi se pun 5 mi­nute in apa clocotita, iar cand se scot se tape­teaza pe interior cu sare si piper. Alaturi, intr-un vas mare se amesteca orezul, fasolea, po­rum­bul, nucile, ardeiul iute maruntit, chimenul si sarea.

Cu compozitia se umplu ardeii care se aseaza apoi intr-o tava, se acopera cu o fo­lie si se dau la cuptor. Dupa 20 de minute se scot, se presara cu branza si se mai lasa inca 5 minute. Se garnisesc cu feliile de ardei iute.

 

Broccoli cu fasole
Broccoli cu fasole