Porc cu miere

Ingrediente: 8 cotlete de porc, sare, piper, o ceaşcă de miere, 2 linguri de mentă pisată
  • Publicat:
Porc cu miere

Ingrediente: 8 cotlete de porc, sare, piper, o ceaşcă de miere, 2 linguri de mentă pisată

Mod de preparare: Bucăţile de carne se tapetează cu sare şi piper. Se pun în tavă cu oasele în sus şi se ţin la cuptor, la 160 de grade Celsius, timp de o oră. Apoi se adaugă menta pisată şi se mai ţin la cuptor încă 10 minute.

Se scoate friptura şi, după ce devine călduţă, se tapetează cu miere. O bucată de porc astfel preparată are 230 de kilocalorii, deci nu vă îngraşă.

Nu preparaţi însă o astfel de reţetă dacă vă aflaţi în cursul unei diete şi aceasta nu din cauza kilocaloriilor.

Motivul? Carnea nu se combină cu zahăr sau miere deoarece digestia devine lentă, ceea ce nu e de dorit dacă vă aflaţi în cursul unei diete pentru reducerea kilogramelor.

Această reţetă poate fi servită rar şi în nici un caz seara. Este delicioasă, dar vă forţează toate sistemele metabolice, aşadar nu e cazul să abuzaţi de această combinaţie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Frigărui de pui cu ratatouille
Frigărui de pui cu ratatouille
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: