Tartă cu gutui amărui

Albuşurile se separă de gălbenuşuri.
Tartă cu gutui amărui

Ingrediente:

5 ouă, 3 linguri de ulei, 5 linguri zahăr, 5 linguri făină, 2 gutui, 150 g zahăr, 200 ml apă,  vanilie.

Mod de preparare:

Albuşurile se separă de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se freacă spumă cu 2 linguri zahăr iar albuşurile cu restul. În spuma de gălbenuş adăugăm 2 linguri de apă şi 1/2 linguriţă de praf de copt. Se omogenizează. Adăugăm uleiul şi făina. Se pun la copt 20 minute. Se pun apoi felii de gutui semifierte în apă cu zahăr şi vanilie. Se unge totul cu sirop de zahăr şi se mai lasă la cuptor.

Peltea de gutui
Peltea de gutui
Recomandări:
Cel mai nou articol Video: