Îngheţată de pepene galben

Ingrediente: 1 pepene galben,200 ml frişcă lichidă – poate fi normală sau dietetică (light), 2 linguri zahăr pudră, zeama de la o lămâie
Autor: Paula Rotaru
Îngheţată de pepene galben

Ingrediente:

  • 1 pepene galben
  • 200 ml frişcă lichidă – poate fi normală sau dietetică (light)
  • 2 linguri zahăr pudră
  • zeama de la o lămâie

Preparare:

Curăţăm pepenele de seminţe şi coajă, îl tăiem în bucăţele mici şi-l pasăm cu furculiţa sau în blender. Mixăm frişca, după care punem compoziţia de pepene, în care am adăugat zahărul şi zeama de lămâie, omogenizăm compoziţia şi dăm la congelator într-o caserolă pentru câteva ore.

Îngheţată de căpşuni
Îngheţată de căpşuni
Recomandări: