Vinete la grătar în salată de crutoane

Ingrediente: 1 vânătă mare, 1 dovlecel, 1 ceapă, 3 căţei de usturoi, 3 linguri de ulei de măsline, 500 g roşii cherry, 100 g crutoane.
  • Publicat:
Vinete la grătar în salată de crutoane

Ingrediente: 1 vânătă mare, 1 dovlecel, 1 ceapă, 3 căţei de usturoi, 3 linguri de ulei de măsline, 500 g roşii cherry, 100 g crutoane.

Mod de preparare: Vânăta şi dovlecelul se taie în cuburi mari şi se ţin la cuptor 25 de minute. Se adaugă ceapa rondele, usturoiul, uleiul. Apoi se amestecă cu roşiile cherry tăiate în două, cu puţin oţet. La final, se pun crutoanele. Se amestecă ca să se întrepătrundă gusturile. Serviţi specialitate după 10 minute de la preparare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Vinete gratinate cu roşii şi brânză
Vinete gratinate cu roşii şi brânză
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: