Ciuperci cu caşcaval afumat şi bacon

Tips: Dacă va plac combinaţiile neobişnuite, în loc de piper puteţi pune chimen sau nuca măcinată!
Ciuperci cu caşcaval afumat şi bacon

Ingrediente:

  • 500 gr ciuperci mari
  • 200 gr caşcaval afumat
  • 150 gr bacon
  • O legătură mică de mărar
  • 1-2 linguri smântână
  • Sare, piper alb, piper negru – după gust

Mod de preparare:

Se spală şi se curăţ[ ciupercile, se folosesc doar pălăriile. Se taie mărunt baconul şi mărarul, se adaugă smântână, sarea şi piperul.

Caşcavalul se rade. Se umplu ciupercile cu amestecul obţinut şi se pune deasupra câte o linguriţă de caşcaval ras.

Se tapetează un vas de sticlă termorezistentă cu hârtie de copt şi se pun ciupercile la cuptor până se rumenesc. Se servesc fierbinţi!

Tips: Dacă va plac combinaţiile neobişnuite, în loc de piper puteţi pune chimen sau nuca măcinată!

Sursa: Koliba

Ouă coapte în cartofi
Ouă coapte în cartofi
Cel mai nou articol Video: