Doar 7% dintre femei au orgasm vaginal. Iata explicatia!

Slabe sanse ca iubita ta sa aiba un orgasm vaginal, fara prea mari eforturi, daca distanta dintre clitoris si vagin este prea mare. Pune mana pe rigla si treci la treaba asadar
  • Publicat:
Doar 7% dintre femei au orgasm vaginal. Iata explicatia!
Doar 7% dintre femei au orgasm vaginal. Iata explicatia!

Scoate metrul, rigla, ruleta, orice instrument de masurare si treci la treaba. Daca visezi ca vei avea orgasm vaginal, iti spunem ca marimea conteaza, si nu ne referim la acea marime a barbatilor, ci la ceva strict feminin. Afla, asadar, ce sanse ai!

Concret, capacitatea unei femei de a avea un orgasm vaginal depinde numai si numai de masura ei, si nu de cea a masculului cu care are loc uniunea. Dar ce ar trebui sa masori? Ei bine, distanta dintre clitoris si vagin.

Dupa cum ne informeaza oamenii de stiinta de la Universitatea Emory, Statele Unite, numai si numai femeile a caror distanta este de maximum 2,5 centimetri au sanse sa zburde pe culmile marelui „O” fara prea mult efort.

Distanta dintre clitoris si vagin, precum si implicatiile acesteia in viata sexuala a femeii, au fost studiate pentru prima data inca din secolul trecut. Prin 1920, printesa-psihanalist Maria Bonaparte, o stranepoata a lui Napoleon Bonaparte, descoperea ca femeile cu distanta mare intre clitoris si vagin intampina greutati in atingerea orgasmului.

Din pacate, acest detaliu anatomic nu poate fi influentat prin diete sau alti factori externi, iar studiile arata ca abia 7% dintre femei reusesc sa atinga orgasmul fara prea mari eforturi, doar prin stimulare vaginala.
 

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Sexul face pielea sa straluceasca
Sexul face pielea sa straluceasca
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”