Si virgin, si iritat

Pro­ble­ma mea este ca, de cand am decalotat prima da­ta (din pacate, s-a intamplat de curand), am observat o iritatie pe capul penisului. Ce e de facut?
  • Publicat:
Si virgin, si iritat
Si virgin, si iritat

Ma numesc Alex si am 16 ani. Nu am avut contacte sexuale pana acum. Pro­ble­ma mea este urmatoarea: de cand am decalotat prima da­ta (din pacate, s-a intamplat de curand) am observat o iritatie pe capul penisului.

Cand ating cu degetul capul penisului sau incerc sa-l plimb ma ustura. Este o senzatie destul de neplacuta. Mentionez ca am consultat mai multi doctori care insa nu au gasit rezolvarea la aceasta problema.

Ar putea sa fie vorba despre o sensibilitate locala la un detergent, gel de dus, o crema de corp etc. Incearca sa ajungi la un urolog si intre timp foloseste o pomada calmanta pe care o gasesti la farmacie, pe baza de musetel, aloe etc.

Enurezis nocturn

Sunt mama a doi
baieti de 8 si 10 ani. Ambii sufera de enurezis nocturn. Am incercat multe tratamente (si alopate si naturiste), dar problema lor revine. Este foarte jenanta situatia si pentru ei si pentru mine. Ce sa mai fac? Va rog sa-mi recomandati un medic bun la care sa merg. Ce analize sa mai faca? Ar putea fi o cauza psihologica? O doamna doctor mi-a spus si aceasta ipoteza.

Eu incerc sa le interzic sa mai bea seara foarte multe lichide, ii trezesc de 2, 3 ori pe noapte sa ii trimit la baie, dar cu toate acestea tot urineaza in pat. De asemenea, atunci cand le interzic sa mai bea multa apa seara, ei se plang de o sete cumplita.

Oricum, mie mi se pare ciudat ca ambii se vindeca in aceeasi perioada si se imbolnavesc o data. Ar putea fi vreun virus care se transmite de la unul la altul?

Vi-l recomand pe dr. Ovidiu Limoncu de la Spitalul de Copii Grigore Alexandres­cu. Exista o terapie specifica, dar poate ca au dreptate medicii cu cauza psihologica. In ce relatie sunt cu tatal lor? Sunteti niste parinti foarte ocupati? Cat de mult timp le alocati baietilor? Mai scrieti-mi, dar incercati si sa ajungeti la domnul dr. Limoncu. Bafta!


Chist pe epiglota

In luna ianuarie 2009, am fost diagnosticata cu chist pe epiglota. Am suferit o inter­ventie chirurgicala. Dupa aceasta interventie am ince­put sa am dureri de cap in fiecare zi incepand de la cea­fa si pana la frunte, iar din luna martie au aparut si ameteli.

In luna februarie, am fost la control, i-am spus doamnei doctor de durerile de cap. Am facut o radio­gra­fie la sinusuri si a rezultat o sinuzita. Am facut tratament pentru sinuzita, am tratat-o, dar dureri am in continuare. In luna martie, am facut un RMN la care nu a iesit nimic.

Am fost la neurolog si mi-a dat ketonal, calciu, magneziu plus zinc, aspacardin, betaserc si dupa acest tratament tot ma doare capul, intensitatea insa este mai mica, dar ametelile persista. De asemenea, mentionez ca am facut si analize pentru glanda care au iesit bune.

Ce sa mai fac sa scap de ameteli si de dureri de cap? De mentionat ca neurologul a pus diagnosticul de sindrom cefalalgic si spondiloza.
 
Dintre afectiunile enumerate constat ca nu ati initiat inca un tratament pentru spondoliza cervicala, responsabila si pentru dureri, dar mai ales de ameteli. T

erapia consta in metode specifice de fizioterapie plus antiinflamatoare, gimnastica medicala, purtarea unui guler special etc. Mergeti la un reumatolog pentru cele mai bune indrumari!

Citeste si Dismorfofobia peniana iti spune ceva?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”