Obezele nu renunta la grasimi pentru ca… se considera slabe?

Obezele au declarat ca nu vor sa slabeasca intrucat nu sunt chiar asa de grase!
  • Publicat:
Obezele nu renunta la grasimi pentru ca... se considera slabe?
Obezele nu renunta la grasimi pentru ca... se considera slabe?

In timp ce o parere proasta despre propria persoana ne poate afecta grav personalitatea si calitatea vietii, nici supraevaluarea persoanala nu este de bun augur intotdeauna, ne avertizeaza specialistii americani de la Temple University Hospital, Philadelphia.

Studiul citat de acestia arata ca doua treimi dintre femeile facand parte dintre minoritatile din SUA se considera a fi slabe, in ciuda proportiilor care le-ar cataloga drept supraponderale si obeze.

Mai grav, la solicitarea de a indica silueta ideala, 20% dintre acestea au ales figuri ale unor femei obeze. Intrebate fiind, ele au declarat ca nu vor sa slabeasca intrucat nu sunt chiar asa de grase!

Concluziile studiului nu au facut decat sa-i ingrijoreze pe medici si cercetatori, intrucat se pare ca aceste femei nu sunt pe deplin constiente de riscurile la care se supun ca urmare a acumularii de kilograme in exces.

Conform cercetatorilor, rezultatele pot fi usor extinse in cazul tuturor natiilor in care cultura fast-food a devenit un adevarat stil de viata.

Din pacate, si tara noastra face parte din aceeasi categorie, in care tinerele se indoapa de la varste fragede cu hamburgheri si cartofi prajiti, incantate fiind de rotunjimile lor, dar fara sa stie ca isi pun sanatatea in primejdie.

Citeste si Obezitatea da dureri de cap. Severe!
                 Vaccinul care-ti salveaza silueta

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Retete afrodisiace pentru nopti fierbinti
Retete afrodisiace pentru nopti fierbinti
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân