Femeile, dominante sau docile in dormitor?

In general, se crede ca femeile cu un comportament dominant tind sa actioneze la fel si in intimitate, dar acesta este un lucru departe de adevar. Pur si simplu pentru ca fiecare persoana are un comportament diferit in functie de personalitatea sa...
  • Publicat:
Femeile, dominante sau docile in dormitor?
Femeile, dominante sau docile in dormitor?

Cu siguranta nu traim intr-o lume a barbatilor. In schimbarea rapida a scenariilor din lumea afacerilor, femeile urca pe pozitii dintre cele mai inalte, au initiativa si succes.

Daca se intampla sa lucrezi intr-o companie de tip corporatist, condusa de femei puternice, probabil iti poti imagina personalitatea dominanta a acestora.

Ele construiesc afaceri de succes, poarta costume impunatoare, duc in spate toata firma si cand isi propun sa obtina ceva, sunt determinate sa obtina “cu orice pret”. Ele par complet invincibile si destul de greu de abordat.

Femeile de succes sunt inteligente, au mintea ascutita si semneaza contracte de milioane de lei in doua secunde. Iar cu privirea lor dezaprobatoare pot provoca nenumarate nopti de nesomn angajatilor de sex masculin.

Dominante in afaceri, supuse in dormitor?

In general, se crede ca femeile cu un comportament dominant tind sa actioneze la fel si in intimitate, dar acesta este un lucru departe de adevar. Pur si simplu pentru ca fiecare persoana are un comportament diferit in functie de personalitatea sa si actioneaza diferit in functie de activitatile care ii plac sau nu.

Medicii psihiatri sunt de parere ca intr-o masura destul de mare latura dominanta a acestor femei este supusa de un barbat puternic in timp ce fac dragoste. Si in ciuda tuturor caracteristicilor dominante, ele sunt, nu de putine ori, cele mai sexy si mai umile in dormitor.

Orice femeie are nevoie de feminitate

Desi in relatiile intime se considera ca unul dintre parteneri trebuie sa fie dominant, iar celalalt supus, studiile arata ca si persoanele cu acelasi caracter, dominant sau supus, pot avea relatii sexuale fantastice. Doar ca acestia se vor simti mai putin impliniti psihologic pentru ca nu-si vor putea exprima calitatile de dominare sau supunere.

O femeie dominanta prefera sa fie supusa in timp ce face dragoste pentru ca astfel poate obtine stimulare. Caracterul este cel care le determina pe femeile dominante sa se bucure de relatiile sexuale, pentru ca pot renunta la sentimentul de anxietate si pot trece peste emotii.

Avand in vedere ca aceste femei sunt atat de puternice pe plan profesional, ele sunt supuse unui stres constant. Asadar, intr-un mediu confortabil, ele sunt gata sa lase garda jos si sa devina supuse cel putin in dormitor.

Tu esti dominanta sau supusa in dormitor?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Ce nu stiu femeile despre barbati
Ce nu stiu femeile despre barbati
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”