Barbatii obsedati de penis nu sunt amanti buni

Barbatii acorda mai multa atentie penisului decat partenerei.
  • Publicat:
Barbatii obsedati de penis nu sunt amanti buni
Barbatii obsedati de penis nu sunt amanti buni

Daca un barbat este obsedat de faptul ca penisul reprezinta de fapt simbolul barbatiei sale, sau daca ii acorda prea multa atentie, acest lucru poate fi un obstacol pentru ca el sa se poata darui total, sa devina una cu partenera.

Aceasta obsesie duce la probleme atat pentru barbati, cat si pentru femei, care nu simt afectiunea partenerului. Barbatii obsedati de penisul din dotare sunt constant preocupati de rolul lor de mascul pe care trebuie sa-l indeplineasca cu succes. Astfel, ei au asteptari destul de mari de la un simplu penis. Numai ca uneori, acesta este folosit chiar pentru a ascunde anumite probleme.

Si femeile sunt de vina
Din pacate, multe femei cresc cu convingerea ca un barbat cu o inima rece si iubitor numai de sine este idealul barbatesc. De aceea, ele sunt atrase de acesti barbati cu care nu pot stabili niciodata o relatie adevarata si apoi isi petrec toata viata plangandu-se ca de fapt vor altceva.

Un alt factor contribuitor este si faptul ca barbatilor le este frica ca nu vor presta la nivelul asteptarilor si astfel nu vor fi in stare sa satisfaca dorintele partenerele. Asadar ei dedica mai multa atentie penisului decat partenerei. Bineinteles, efectul ar fi mult mai satisfacator daca s-ar intampla invers.

Penisul, un instrument
Penisul este, de fapt, doar un instrument ce poate fi folosit pentru satisfacerea dorintelor. Evident, nu este singurul si nici macar esential pentru a obtine placere. Partenerii sunt satisfacuti pe deplin atunci cand se pot relaxa si se ofera trup si suflet unul altuia. Pentru satisfacerea partenerei, barbatii ar trebui sa-i ofere mai multa atentie acesteia, in loc sa se fixeze asupra propriului penis.

Un barbat al carui penis nu este mereu in centrul atentiei poate deveni un amant tandru. El are o atitudine mai buna fata de femei si, in general, este capabil sa atinga un sentiment de libertate.

El dezvolta astfel pasiune pentru multe alte lucruri pe care in mod normal nici nu le-ar observa. Sexul cu un barbat care este capabil sa inteleaga locul penisului in viata lui poate fi destul de incredibil, oferindu-ti implinirea de care ai nevoie.

Tu de ce crezi ca barbatii sunt obsedati de penis?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”