Marimea vaginului conteaza?

Vaginul “potrivit” nu ofera fiori numai barbatilor, ci si femeilor, pentru ca pot experimenta mai multe orgasme in timpul actelor sexuale.
  • Publicat:
Marimea vaginului conteaza?
Marimea vaginului conteaza?

In timp ce toata lumea, indiferent de sex, e preocupata sa dezbata dimensiunea, lungimea si grosimea penisului, caracteristicile vaginului nu atrag prea mult atentia. Si, cu toate ca majoritatea femeilor sunt preocupate de acest lucru, nimeni nu spune lucrurilor pe nume.

In timp ce un penis ceva mai mare primeste toate complimentele, un vagin larg este numit in toate felurile umilitoare posibile.

Vaginul se modifica
Cand un barbat dezvolta toate semnele sexuale secundare, adica trece de perioada de pubertate, dimensiunea penisului lui ramane mai mult sau mai putin aceeasi pe toata durata vietii. In schimb, vaginul, dupa pubertate, sufera modificari continuu, provocate de o serie de factori.

Diferenta este ca unele femei reusesc sa-si pastreze caracterul ingust al vaginului facand anumite exercitii pentru muschii vaginali, iar alte femei pur si simplu nu acorda prea multa atentie dimensiunilor vaginului.

Virginitatea si vaginul, perfecte
Fiecare femeie se gandeste la vaginul ei mic, ingust si perfect in timpul perioadei de virginitate. Pierderea virginitatii inseamna ca partenerul primeste ceva perfect. Ceva ce ii va oferi fiori sexuali extremi, ceva ce nu a mai fost atins de nimeni altcineva pana atunci.

Insa vaginul se schimba imediat dupa primul contact sexual. Pentru unele femei, schimbarea e insotita de dureri, sangerare usoara, sau pot sa nu fie nici un fel de semne vizibile. Avand in vedere ca virginitatea este asociata cu atribute precum senzualitate, sensibilitate si tinerete, si vaginul preia aceleasi insusiri.

Ce afecteaza dimensiunea vaginului?
Daca o femeie este mai in varsta, vaginul ei cu siguranta a suferit mai multe modificari. Vaginul sufera modificari si din cauza actelor sexuale in sine ori din cauza nasterilor.

Forma vaginului mai poate fi afectata de diferite probleme ginecologice, precum si de penetrarea improprie cu obiecte prea mari in scopul masturbarii. Toate aceste lucruri duc la slabirea muschilor vaginali si a peretilor interiori.

Este, asadar, recomandabil sa faci exercitii pentru a-ti pastra un vagin ingust inca de la primul contact sexual.

Un vagin mai ingust, placere sexuala mai mare
Pentru barbati, un vagin mai ingust inseamna placere mai intensa la penetrare, si deci un act sexual “mai de calitate”. Unii experti in cosmetica sustin chiar ca, datorita unui vagin ingust, femeile se simt mult mai iubite si mai atractive pentru partenerii lor.

Vaginul “potrivit” nu ofera fiori numai barbatilor, ci si femeilor, pentru ca pot experimenta mai multe orgasme in timpul actelor sexuale. Femeile care au un vagin ingust simt penisul partenerilor mult mai intens.

Tu cat de importante crezi ca sunt dimensiunile vaginului?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Alimente care stimuleaza dorinta sexuala
Alimente care stimuleaza dorinta sexuala
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”