Probleme delicate, rezolvari pe masura

Mirosul neplacut din zona organelor genitale are o rezolvare.
  • Publicat:
Probleme delicate, rezolvari pe masura
Probleme delicate, rezolvari pe masura

Dispareunia… dispare cu sex!

Durerile ce insotesc actul sexual le ingrozesc asa de tare pe unele femei incat ele ajung sa evite pe cat posibil orice apropiere intima de partener. Nu aceasta este solutia, spun expertii care au studiat indelung problema.

Aceasta “odihna” a vaginului este perceputa de femei ca o adevarata binecuvantare dupa “agresarea” prin actul sexual. Specialistii atrag atentia insa ca nu vor scapa de dispareunie pazindu-se la infinit de… dotarile partenerului. ”Odihna” indelungata nu va face decat sa ingreuneze si mai mult urmatoarea penetrare, care va fi si mai dureroasa decat ultima.

Christiane Northrup, autoarea lucrarii Women’s Bodies, Women’s Wisdom, indeamna femeile sa consulte un ginecolog, iar daca durerile nu sunt de natura fiziologica, sa aiba curajul sa le infrunte. Cel mai adesea uscaciunea vaginului este cauza durerilor, astfel incat cu un lubrifiant problema poate fi usor rezolvata. Pentru mai multe informatii despre posibilele cauze ale dispareuniei si cum pot fi ele inlaturate, da click aici.

Mirosul neplacut in zona intima poate fi de la transpiratie

Mirosul asemanator urinei caracteristic zonei tale intime poate fi de la transpiratie si exista solutii pentru asta. Din cauza faptului ca secretiile glandei sudoripare au unele substante similare cu ale urinei, este foarte normal ca unele femei sa aiba un miros specific al organelor genitale, care le-ar putea face sa creada ca sufera de incontinenta urinara.

Este cazul celor care transpira mult, iar mirosul de urina poate fi in unele cazuri mai puternic, incat se impregneaza in lenjerie.

Daca ai o astfel de problema, spala-te mai des, cu un sapun bland si foloseste o pudra pe baza de amidon de porumb care absoarbe transpiratia. Evita lenjeria din material sintetic care nu permite pielii sa respire si creste temperatura in zona. Daca mirosul nu dispare, este nevoie sa consulti un urolog, ar putea fi chiar incontinenta urinara.

Citeste si 15 minute ca sa fii fresh
Gradina botanica

Urmărește CSID.ro pe Google News
Barbati, iesiti in soare!
Barbati, iesiti in soare!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân