6 afrodiziace pentru un Valentine’s Day fierbinte

Presupusele efecte miraculoase ale anumitor medicamente, suplimente alimentare sau alimente asupra libido-ului tin mai mult de fantezie decat de realitate. Acestea pot aduce anumite efecte benefice, dar nu pot face minuni.
  • Publicat:
6 afrodiziace pentru un Valentine's Day fierbinte
6 afrodiziace pentru un Valentine's Day fierbinte

Presupusele efecte miraculoase ale anumitor medicamente, suplimente alimentare sau alimente asupra libidoului tin mai mult de fantezie decat de realitate.

Acestea pot aduce anumite efecte benefice, dar nu pot face minuni.

Iată 6 alimente şi băuturi afrodiziace!

Ciocolata si cafea pentru stimularea simturilor

Atat ciocolata cat si cafeaua stimuleaza eliberarea endorfinei in organism. Endorfina este cunoscuta si sub denumirea de “hormon al placerii”, fiind responsabila pentru starea de bine pe care o simtim cand manacam ciocolata sau bem cafea, dar si pentru placerea din momentele de excitare sexuala.

Putin vin si totul merge ca pe roate

Dupa cum se stie, vinul are un efect benefic asupra dorintei sexuale, alcoolul inlaturand inhibitiile. Dar ai grija, prea mult vin te poate face somnoroasa, iar acesta cu singuranta nu este efectul pe care il doresti.

Alimentele condimentate

Despre condimentele iuti se stie ca ajuta la cresterea temperaturii organismului, dar despre puterile lor afrodiziace nu se stie inca nimic sigur. Dar este sigur faptul ca vei fi mult mai dispusa sa-ti dai jos hainele daca iti este cald…

Ghimbirul – Viagra naturala

Ghimbirul provoaca dilatarea vaselor sanguine. Din aceasta cauza, in medicina traditionala chineza este recomandat pentru imbunatatirea circulatiei. Daca vrei sa incerci proprietatile ghimbirului, nu-l consuma in cantitati prea mari in stare proaspata pentru ca singurele efecte pe care le vei constata vor fi durerile abdominale puternice. Pentru a elimina acest risc, poti face o infuzie din radacini de ghimbir pe care sa o bei trepatat.

Ginseng si fructe de mare pentru dragoste si longevitate

Substantele nutritive descoperite atat in ginseng, cat si in fructele de mare, sunt benefice pentru sanatatea organismului. O stare de bine a organismului in general aduce dupa sine o disponibilitate mai mare pentru aventuri erotice. Ginsengul, la fel ca si ghimbirul, ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine.

Arome exotice

Simtul olfactiv joaca un rol important in stimularea dorintei sexuale. Vanilia si scortisoara sunt cunoscute din antichitate pentru proprietatile lor afrodiziace. Aromele lor induc o stare de bine, de confort, ajutandu-te astfel sa te realaxezi si sa te bucuri de placerea sexuala.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”