La House of Beauty Clinic poţi plăti în rate fixe fără dobândă orice serviciu stomatologic sau dermato-estetic

House of Beauty Clinic a introdus modalităţi de plată accesibile: plata în rate cu ajutorul instituţiilor bancare partenere.
  • Publicat:
La House of Beauty Clinic poţi plăti în rate fixe fără dobândă orice serviciu stomatologic sau dermato-estetic

Oamenii conştientizează tot mai mult importanţa sănătăţii orale. Ajutaţi de medicul stomatolog pentru a înţelege riscurile unei „amânări” a problemelor dentare, pacienţii realizează că acest fapt duce la complicaţii inerente, inclusiv la plata unor sume considerabile în viitor. Astfel, pentru a veni în sprijinul pacienţiilor care nu au alocată suma necesară restaurării dentare sau vor să îşi facă modificări estetice, House of Beauty Clinic a introdus modalităţi de plată accesibile: plata în rate cu ajutorul instituţiilor bancare partenere.

Am stat de vorba cu Ibrahim Bahbahani, unul dintre fondatorii House of Beauty Clinic, care ne-a mărturisit următoarele: “Noi când am înfiinţat această clinică ne-am gândit să facem oamenii să zâmbească mai des. Tarifele clinicii noastre nu sunt nici cele mai scumpe, dar nici cele mai ieftine, însă suntem o clinică ce se respectă şi lucrează cu cele mai calitative produse şi branduri, iar acest aspect se poate observa din momentul în care un client ne trece prima dată pragul. În acest sens, am încercat să găsim o soluţie şi am venit pe piaţă cu varianta plăţilor în rate. Este foarte posibil să fim una dintre puţinele clinici care să aibă atâtea contracte încheiate cu mai multe bănci pentru comoditatea şi flexibilitatea pacientului de a alege cu cine ar vrea să colaboreze.”

Printre serviciile stomatologice sau dermato-estetice de care poţi beneficia cu plata în rate se regăsesc: 

•         Faţete dentare;

•         Implanturi dentare;

•         Aparate dentare;

•         Extracţii;

•         Reabilitare orală;

•         Acid hiarulonic;

•         Şi multe altele.

Soluţiile financiare pentru serviciile de la House of Beauty Clinic sunt următoarele:

•         Banca Transilvania (12 rate)

•         Credit Europe Bank (1-12, 18, 24, 36 rate)

•         ING (3, 6, 9, 12 rate)

•         UniCredit (1-12, 18, 24 rate)

•         Garanti Bank (3, 6, 9, 12, 15, 18 rate)

•         TBI Bank (1-60 rate)

De ce documente ai nevoie?

Pentru salariaţi: act de identitate (excepţie fac angajaţii Ministerului Interne, Ministerului Apărării Naţionale, Ministerul Justiţiei care trebuie să prezinte şi dovadă de venit).

Pentru pensionari: act de identitate şi ultimul talon de pensie

Pentru persoane fizice autorizate: act de identitate şi acte specifice PFA

Un lucru foarte important de menţionat este faptul că 20% dintre pacienţii clinicii sunt pacienţi care vin special din străinătate pentru diverse servicii. Clienţii străini aleg House of Beauty Clinic datorită preţurilor, calităţii, dar şi a rapidităţii lucrărilor, care sunt gata în maxim 24-48 de ore, mai ales că există propriul centru de radiologie chiar în incinta clinicii, iar clientul nu mai este supus la alte drumuri inutile.

Pentru informaţii sună chiar acum la +40 755 354 555 sau intră pe www.hobclinic.ro/soluţii-financiare.

House Of Beauty Clinic este cea mai bună clinică stomatologică şi de estetică din Bucureşti, care şi-a câştigat binemeritatul loc întâi datorită lucrărilor de calitate efectuate şi a tehnicilor revoluţionare pe care le implementează pacienţilor.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”