Cum arată Gabriela Cristea în costum de baie, după ce a slăbit 25 de kilograme

Gabriela Cristea a revenit la silueta mult visată, după ce a devenit mamă pentru a doua oară.
  • Publicat:
Cum arată Gabriela Cristea în costum de baie, după ce a slăbit 25 de kilograme
Gabriela Cristea trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei. Are o familie completă, un partener care o iubeşte şi doi copii minunaţi care le împlinesc vieţile. Prezentatoarea de televiziune a început să posteze pe reţelele de socializare fotografii în rochiţe, pantaloni scurţi sau chiar costum de baie, fapt care arată că este mândră de trupul ei, mai ales după ce a reuşit să slăbească 25 de kilograme.

Cum a slăbit Gabriela Cristea 25 de kilograme?

Gabriela Cristea a reuşit să revină la silueta mult visată cu ajutorul dietei. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, vedeta a decis că este timpul să slăbească.

Galerie foto

vezi galeria
6 foto
 
”Câte kilograme am slăbit nu ştiu, pentru că nu m-am cântărit, pentru că refuz să mă mai cântăresc, pentru că dacă cântarul meu arată cam câte kg cred eu risc să mă rearunc în frigider. Şi atunci prefer să nu ştiu câte kg, important este să mă simt eu confortabil şi să văd că se subţiează talia”, a declarat Gabriela Cristea pentru Antena Stars, informează Cancan.ro.
 
Vedeta a declarat, de curând, că se va întoarce pe micile ecrane: „Deocamdată nimeni nu poate să îţi facă o ofertă concretă acum, abia au început discuţiile, pentru că încă nu se ştie sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, şi e destul de complicat. Oamenii sunt dispuşi să lucreze cu mine, am primit invitaţii la discuţii, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva şi oricum dacă îţi spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.
 
Sunt puţine proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce priveşte dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac şi altceva în afară să mă ocup de casă şi de grădinărit şi trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies şi să mai fac şi altceva decât să stau în casă”, a mărturisit Gabriela Cristea, potrivit Click.ro.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân