Dr. Angelica Vişan: cum creştem imunitatea la copii VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” ediţia a V a

Dr. Angelica Vişan, medic primar boli infecţioase, a oferit soluţii pentru creşterea imunităţii la copii, în cadrul celei de-a cincea ediţii a evenimentelor "Mama şi copilul", organizate de "Ce se întâmplă, doctore?".
  • Publicat:

Pe data de 17 septembrie, a avut loc în SUN PLAZA cea de-a V-a ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?”. Specialiştii invitaţi ca speakeri la eveniment au fost Antoanela Curici – Asistent universitar, Medic primar medicină de laborator, Director Medical Synevo România, Angelica Vişan – Medic primar boli infecţioase la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, Asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti, Dr. Mihaela Bilic – Medic primar diabet şi boli de nutriţie şi Sveatoslav Vizitiu – Co-founder Wello, CEO, proiect finanţat prin Planul de investiţii pentru Europa #InvestEU. Partenerii evenimentului au fost Synevo, Wello, Touch, Aquatique, Kebene şi Hepiflor. Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro.

Unul dintre subiectele abordate în cadrul conferinţei a fost imunitatea copiilor, iar medicul primar boli infecţioase Angelica Vişan a oferit părinţilor prezenţi câteva sfaturi importante legate de administrarea produselor care conţin extracte naturale pentru stimularea sistemului de apărarare a organismului. Medicul a reamintit celor prezenţi să respecte programul de vaccinări şi să nu neglijeze nici vaccinurile care nu sunt obligatorii. În interviul video realizat în cadrul conferinţei „Mama şi copilul”, medicul Angelica Vişan trece în revistă cele mai bune metode destinate stimulării imunităţii la copii!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: