Dr. George Iancu: biopsia în cancerul de sân VIDEO în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”

Dr. George Iancu, medic primar ginecolog, explică modul cum se face biopsia în cancerul de sân, pe scena evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”.
  • Publicat:

La mijlocul lunii iunie, a avut loc conferinţa ”Ce se întâmplă, Doctore…cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, la Cinema Pro în Bucureşti. Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu – redactor-şef, „Ce se întâmplă, doctore?” şi Bianca Poptean – senior editor, „Ce se întâmplă, doctore?”. Partenerii conferinţei au fost Roche, www.canceruldesan.ro şi Sano Vita.

Unul dintre medicii invitataţi ca speaker a fost dr. George Iancu, asistent universitar, doctor în ştiinţe medicale, medic primar obstetrică-ginecologie, supraspecializare uroginecologie. În cadrul evenimentului, medicul care operează cancere de sân a expus pe larg importanţa biopsiei în diagnosticarea cancerului şi modul cum se realizează aceasta şi în România, după standardele internaţionale. Mai multe detalii despre biopsia în cancerul mamar puteţi afla din materialul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: