Dr. Antoanela Curici: cele mai frecvente alergii alimentare şi respiratorii VIDEO în cadrul evenimentului „Ce se întâmplă, doctore…cu alergiile în 2019?”

Dr. Antoanela Curici, asistent universitar, medic primar medicină de laborator, director medical Synevo, oferă informaţii despre cele mai frecvente alergii alimentare şi respiratorii.
  • Publicat:

Unul dintre speakerii invitaţi la conferinţa ”Ce se întâmplă, Doctore…cu alergiile în 2019?”, organizată de Ce se întâmplă, doctore?, a fost Dr. Antoanela Curici – asistent universitar, medic primar medicină de laborator, director medical Synevo.

Medicul a oferit informaţii despre cele mai performante teste care permit la ora aceasta depistarea alergiilor, teste disponibile şi în România. În plus, dr. Antoanela Curici a trecut în revistă cele mai frecvente tipuri de alergii alimentare şi respiratorii întâlnite în ţara noastră, printre acestea numărându-se alergiile la lapte de vacă, la ou, la roşii, dar şi la plante precum ambrozia.

Partenerii evenimentului au fost Synevo, Igienol, Aslavital şi Sun Plaza, care a asigurat locaţia conferinţei, moderate de Beatrice Osanu – redactor-şef, CSID.ro şi Bianca Poptean – senior editor, CSID.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: