Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, la naştere. Care este starea artistei

Andreea Bălan a suferit, luni, un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, la naştere. Care este starea artistei
FOTO: Instagram

Andreea Bălan a suferit, luni, un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană. Unul dintre medicii de la clinica privată unde este internată a declarat, marţi dimineaţă, că în prezent, cântăreaţa „este stabilă şi supravegheată”, informează Mediafax.

Artista a întâmpinat probleme în timpul celei de-a doua naştere, aducând pe lume încă o fetiţă, Clara Maria, alături de soţul ei George Burcea, alături de care mai are încă o fetiţă, Ella Maya, născută în 2016.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabilă. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Mulţumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei”, a comunicat George Burcea, partenerul de viaţă al artistei.

„Incidentul care s-a petrecut, din punctul de vedere al operaţiei de cezariană, e unul foarte rar, extrem de rar, e unul la câteva zeci de mii de cazuri care se întâmplă”, a spus, marţi, un reprezentant al clinicii private unde este internată Andreea Bălan.

„Eu vă spun aşa: în acest moment, pacienta, starea ei de sănătate s-a ameliorat în timpul nopţii. E într-o stare stabilă. A putut fi vizitată de familie şi a discutat cu ei. Va fi în continuare monitorizată de echipa medicală. În măsura în care a existat un incident intraoperator, evident că riscuri pot exista, dar, în momentul de faţă, starea ei e stabilă. În momentul de faţă, se află la terapie intensivă. E greu să spui acum. În câteva zile se vor stabili priorităţile dumneaei şi în acel moment se va decide când va fi externată”, a afirmat reprezentantul instituţiei medicale.

„Riscuri pot exista, dar, în momentul de faţă, starea este stabilă şi este supravegheată”, a mai declarat medicul, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă poate fi vorba despre o culpă medicală, reprezentantul clinicii a afirmat: „După părerea mea, nu poate fi decât un succes medical”.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân