Gripă, răceală, viroză: cum le tratăm VIDEO by CSID

Un interviu util pentru părinţi despre ce e de făcut pentru a ne feri copiii de gripă, răceli şi viroze, cu unul dintre pediatrii cu cea mai mare experienţă.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Suntem în plin sezon de gripă, răceli, viroze respiratorii. Am stat de vorbă cu pediatrul Ana Culcer care ne-a oferit sfaturi utile pentru a ne feri copiii de aceste probleme!

Am vorbit despre produse care îi pot ajuta în întărirea imunităţii, am primit sfaturi legate de îmbrăcămintea adecvată, ne-am lămurit care sunt simptomele care ar trebui să ne îngrijoreze să ajungem la medic, cum administrăm antibioticele, ce temperatură ar trebui să avem în locuinţă, ce alimentaţie le poate fi de ajutor în sezonul rece, îi ducem sau nu în colectivitate când sunt bolnavi.

Dar am aflat şi cât de important este să ne vaccinăm copiii împotriva gripei, dar şi împotriva altor afecţiuni. Un interviu cu unul dintre cei mai experimentaţi medici pediatri în care vei găsi exact informaţiile de care ai nevoie dacă ai un copil şi eşti îngrijorată de epidemia de gripă, răceli şi viroze din jur.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult